EspritBoom – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 21, 2021


EspritBoom është një lojë e re e supozimit të enigmave. Do të habiteni me logjikën e pazakontë të zgjidhjes së çdo rebusi. Nëse jeni të zgjuar dhe i kushtoni vëmendje detajeve, do të keni një kohë relaksuese dhe të këndshme duke zgjidhur enigmat., ju duhet të stërvitni trurin tuaj për të zgjidhur enigmat komplekse me mendime divergjente. Monedhat janë të domosdoshme në lojë, ato mund të përdoren për të blerë këshilla të vlefshme.

Si të luani:
• Lexoni gjëegjëzën dhe gjeni përgjigjen.
• Vendosni shkronjat në bllok në rend të mirë dhe shqiptoni fjalët e fshehura.
• Ne fillim, këto janë enigma të thjeshta, por vështirësia do të rritet me rritjen e nivelit.
• 4 llojet e trukeve të dhëna do t'ju ndihmojnë të zgjidhni enigmat komplekse: eliminoni të gjitha shkronjat e pasigurta në bllok, shfaqni shkronja të rastësishme, shfaqni shkronjat e një blloku të caktuar,dhe shfaq të paktën 3 letra.
• Blerja e sugjerimeve kushton monedha dhe ju mund të merrni shpërblimet përkatëse në monedha sa herë që kaloni nivelin.

Veçantitë:
★ Falas
★ Lehtë për t'u luajtur dhe mund të kontrollohet me një dorë
★ Nivele masive ju presin të luani.
★ Nuk ka nevojë për rrjet : argëtohuni në botën e gjëegjëzave dhe enigmave!
★ Në situata të bllokuara, ju mund të përdorni monedha për të blerë të dhëna për të gjetur përgjigjen.
★ Sa më shumë të arrini në nivelet e mëvonshme, aq më e vështirë dhe interesante!
★ Nivele të vështira fjalësh, stimuluese dhe interesante.
★ Merrni të dhëna të reja falas çdo ditë dhe zgjidhni enigmat me përgjigje.

Nëse jeni gjithashtu një person i orientuar drejt detajeve, që mendon mirë dhe kënaqet në zgjidhjen e enigmave, prandaj ju rekomandoj shumë që të luani EspritBoom me miqtë tuaj së bashku dhe të bëheni më të zgjuar se kushdo tjetër !

EspritBoom është një lojë e re e supozimit të enigmave. Do të habiteni nga logjika e pazakontë e zgjidhjes së çdo rebusi. Nëse jeni të zgjuar dhe i kushtoni vëmendje detajeve, do të keni një kohë relaksuese dhe të këndshme duke zgjidhur enigmat. Sigurisht, ju duhet të trajnoni trurin tuaj për të zgjidhur enigma komplekse me një Mendim Divergjent. Monedhat janë një domosdoshmëri në lojë, ato mund të përdoren për të blerë sugjerime të vlefshme.

Si të luani:
• Lexoni gjëegjëzën dhe gjeni përgjigjen.
• Vendosni shkronjat në bllok në rendin e duhur dhe shkruani fjalët e fshehura.
• Në fillim këto janë enigma të thjeshta, por vështirësia do të rritet me rritjen e nivelit.
• 4 llojet e trukeve të dhëna do t'ju ndihmojnë të zgjidhni enigmat komplekse: eliminoni të gjitha shkronjat e pasigurta në bllok, shfaqni shkronja të rastësishme, shfaqni shkronja nga një bllok specifik, dhe shfaq të paktën 3 letra.
• Blerja e sugjerimeve kushton monedha dhe ju mund të merrni shpërblimet përkatëse në monedha çdo herë kur kaloni nivelin.

Veçantitë:
★ Falas
★ Lehtë për t'u luajtur dhe mund të kontrollohet me një dorë
★ Nivele masive ju presin të luani.
★ Nuk ka nevojë për rrjet: argëtohuni në botën e gjëegjëzave dhe enigmave!
★ Në situata të bllokuara, ju mund të përdorni monedha për të blerë të dhëna për të gjetur përgjigjen.
★ Sa më shumë të arrini në nivelet e fundit, aq më e vështirë dhe interesante është!
★ Vështirë, nivele fjalësh sfiduese dhe interesante.
★ Merrni të dhëna të reja falas çdo ditë dhe zgjidhni enigmat me përgjigje.

Nëse jeni edhe një person që i kushtoni vëmendje detajeve, mendon mirë dhe kënaqet në zgjidhjen e enigmave, atëherë unë ju rekomandoj shumë që të luani EspritBoom me miqtë tuaj së bashku dhe të bëheni më të zgjuar se kushdo tjetër!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *