Fantasy Life Online – Mashtrime&Hack

Nga | Dhjetor 8, 2021


Fantasy Life Online është vazhdimi i Fantasy Life, loja popullore e konsolës japoneze nga LEVEL-5. Si një lojë RPG aventureske e jetës, lojtarët mund të krijojnë personazhet e tyre në lojë dhe të përfshihen në Jetë të ndryshme për të përjetuar të gjitha llojet e argëtimit.

Hyni tani dhe kërkoni dhuratën e mirëseardhjes!!

Shume kohe me para, “Duke ëndërruar” ishte një vend i bukurisë dhe bollëkut. Megjithatë, bukuria e “Duke ëndërruar” mund të vlerësohej vetëm nga ata që nuk banonin këtu. Sepse ata që banonin në Reveria kishin pak ose aspak shanse për të fituar jetesën. Një ditë, një arkë misterioze u shfaq midis reve që rrotulloheshin. Hyjnesha zbriti nga qielli në “Duke ëndërruar”. Njerëzit ishin të mahnitur nga shkëlqimi i saj. Ata gjithashtu e mësuan shpejt qëllimin e saj: për të udhëhequr ata pa drejtim, për t'i mësuar ata rreth 12 Jeton.
Si i dërguar i Zotit, Detyra juaj është të parandaloni Anomalitë që ndodhin në mbarë botën. Ju jeni të destinuar të shpëtoni botën nga fuqia e errët dhe të rivendosni jetën fantazi të njerëzve.

- Karakteristikat e lojës -
※ Kaloni lirisht në formë 12 lloj jete!
Atje jane 12 Jetë të ndryshme në lojë, të cilat mund të ndahen në tri kategori: Luftëtar, Grumbullues, dhe Prodhuesi.
Jetë të ndryshme janë të lidhura ngushtë. Nuk mjafton t'i përmbahesh vetëm një Jete për të përballuar kërkime të ndryshme.
Mund të kaloni në jetë të ndryshme gjatë lojës në situata të ndryshme në çdo kohë.

※ Gjyqi i Yjeve: Përmirësoni aftësitë tuaja dhe bëhuni Master.
Çdo jetë mund të përmirësohet përmes Trial of Stars, të cilat do të shpërblehen edhe me kostume të paraqitjes.
Pasi një personazh është përmirësuar, do të mësohen aftësi të reja, të tilla si Unique Skills dhe Combo. Jetë të ndryshme vijnë me aftësi të ndryshme. Aftësitë e mësuara nuk do të humbasin kur kaloni mes Jetëve.

※ Jetoni jetën tuaj ashtu siç dëshironi
Ka tre lojëra në lojë: Aventurë, Kërkimi në terren dhe fshati.
Ju mund të shijoni jetën me qëndrimin tuaj dhe të shijoni lojën këtu. Ju mund të jeni një hero që shpëton botën, një eksplorues me aftësi profesionale, ose një pronar fshati që ndihet i qetë me botën.

※ Luaj solo ose me miqtë në internet
Kufiri i sipërm i modalitetit Co-op është 4.
Ju mund të zgjidhni të shkoni në aventura me miqtë ose vetëm. Modalitete të ndryshme vijnë me argëtim dhe shpërblime të ndryshme. Bashkohuni dhe shijoni jetën!

※ Ndërtoni fshatin tuaj dhe argëtohuni
Ju mund të dizajnoni fshatin tuaj dhe të keni miq për të vizituar.
Materialet e mbledhura gjatë Aventurave mund të përdoren për të ndërtuar fshatin.
Pas ndërtimit, ju mund të mbledhni materiale, gatuaj, dhe krijoni armë këtu për të përmirësuar karakterin tuaj.
Ju gjithashtu mund të ftoni miqtë për të jetuar me ju.

※ Luftë emocionuese & aventurë epike
Stili RPG: Historia kryesore u përditësua në Kapitull 4.
Duke plotësuar Kërkimet e Tregimit, Ju mund të sfidoni Bosët e avancuar në harta dhe të bëni kostume përkatëse. Hartat janë të ndërthurura së bashku dhe të gatshme për t'u eksploruar. Lojtarët gjithashtu mund të mbledhin materiale dhe të luftojnë këtu.
Hap Maps: Rrafshnalta me bar lindor, Rrafshnalta me bar të perëndimit, Shpella e Ujëvarës, Shpella Haniwa, Elderwood, dhe mali Snowpeak.

※ Dhuratë fillestare: Karnaval aventurë
Hyni dhe plotësoni kërkimet për të fituar pikë ekskluzive për ngjarjet, Dosh, Diamante, Marsh, dhe Thirrni monedha.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *