Pajisja përfundimtare – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Pajisja përfundimtare, një lojë e re strategjike RPG që përmban “Mekanizmat & Vajzat”, po vjen se shpejti!
Rimodeloni mekanizmat tuaj sipas dëshirës tuaj, trajnoni mijëra pilotë të bukur të profesioneve të ndryshme dhe përjetoni beteja mekanike që të lënë pa frymë!
Një udhëtim me mekanizma të fuqishëm & Pilotët adhurues do të fillojnë! Kapiteni, te luftojme krah per krah!

TIPARET E LOJS:
[Rimodeloni mekanizmat tuaj lirshëm me miliona kombinime të mundshme!]
Fitoni qindra përbërës duke pastruar fazat ose duke zhvilluar pjesë, pastaj përdorni këto për të krijuar mekanizma ultra të fuqishëm! Ju gjithashtu mund të mblidhni kostume të mrekullueshme mekanike me porosi!
[Mbi 100 pilotët e gjithanshëm me tipare dhe profesione të ndryshme!]
Çdo pilot krenohet me personalitete dhe aftësi unike, dhe vjen me modele dinamike dhe zë të personalizuar! Trajnoni pilotët tuaj dhe luftoni!
[Ndërtoni bazën tuaj dhe bëni që pilotët tuaj të prodhojnë produkte ndërsa jeni AFK!]
Ndërtoni dhoma, siç janë konviktet, dhoma vëzhgimi, hangare, laboratorët e kërkimit, magazina, dhe me shume. Çdo dhomë vjen me burimet dhe shpërblimet e veta. Zgjidhni lirshëm cilat dhoma të ndërtoni, dhe krijoni bazën tuaj!
[Strategjike & harta dinamike për përvojën e përsosur të rrotullimit me anë të rrotullimit.]
Zgjidhni formacionin tuaj me kujdes bazuar në terrenin, formacioni i armikut tuaj, dhe objektivi juaj i misionit. Ton misionesh taktike për të përfunduar në kohën tuaj të lirë!

MB SUSHTETJE:
Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë nëse hasni ndonjë problem.
Facebook: https://www.facebook.com/FinalGearEN
Cicëroj: https://twitter.com/FinalGearEN
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCS6gg0Sukqa2tw1qHZKgsIw
Mosmarrëveshje: https://mosmarrëveshje.gg/finalgear
Reddit: https://www.reddit.com/r/FinalGearOfficial/