Beteja e Natës FNF – E Premte Funkin Music Tap Cheats&Hack

Nga | Shtator 27, 2021
Kontroll mikrofoni! Duke testuar 1 2 3 ️🎤

Une! Mirësevini në shfaqjen Friday Night Funkin, ku do të jesh ylli, kështu që le të rrisim aftësitë tuaja dhe të luajmë këtë betejë muzikore

Frymëzuar nga Funkin ’Friday Night’, i njohur edhe si FNF, një lojë muzikore qesharake dhe betejë ritmi. Beteja e Natës FNF – Prekni Music Funkin të Premten do t'ju sjellë një valë të re të lojës, Prekni muzikën. Për të shpëtuar të dashurën, ju merrni një rol si të dashurin dhe bashkoheni në betejën rap. Misioni juaj është të prekni rrathët në ekranin me prekje, tërhiqni një rreth nëpër një rrugë fikse për të interpretuar këngën dhe ndezni skenën. FNF mund t'ju çojë në një përvojë të çmendur dhe të mahnitshme, ndizni gishtin tuaj me Modalitetin e fortë dhe të sëmurë

A doni ta tundni këtë betejë derisa të lindë dielli? Shkojme

️🎵 TIPARE Ftohëse ️🎵
– Pllakat bien me melodi muzikore
– Karaktere të plota mod
– Mënyra të ndryshme të lojës (Histori, E vështirë, I semure,…)
– Muzikë tërheqëse në sfond
– Kontroll me një prekje, e lehte per tu luajtur

️🎹 Lehtë për të luajtur ️🎹
– Përdorni vetëm 1 gisht për të kontrolluar
– Prekni shigjetën e muzikës FNF rreth

A jeni gati për të goditur ritmin, vrasin rrahjen dhe djegin skenën me ne? Shkarko Beteja e Natës FNF – Prekni Music Funkin të Premten dhe Le ta marrim tani! ️🎸

Kontroll mikrofoni! Duke testuar 1 2 3 ️🎤

Une! Mirësevini në shfaqjen Friday Night Funkin, ku do të jesh ylli, kështu që le të rrisim aftësitë tuaja dhe të luajmë këtë betejë muzikore

Frymëzuar nga Funkin ’Friday Night’, i njohur edhe si FNF, një lojë muzikore qesharake dhe betejë ritmi. Beteja e Natës FNF – Prekni Music Funkin të Premten do t'ju sjellë një valë të re të lojës, Prekni muzikën. Për të shpëtuar të dashurën, ju merrni një rol si të dashurin dhe bashkoheni në betejën rap. Misioni juaj është të prekni rrathët në ekranin me prekje, tërhiqni një rreth nëpër një rrugë fikse për të interpretuar këngën dhe ndezni skenën. FNF mund t'ju çojë në një përvojë të çmendur dhe të mahnitshme, ndizni gishtin tuaj me Modalitetin e fortë dhe të sëmurë

A doni ta tundni këtë betejë derisa të lindë dielli? Shkojme

️🎵 TIPARE Ftohëse ️🎵
– Pllakat bien me melodi muzikore
– Karaktere të plota mod
– Mënyra të ndryshme të lojës (Histori, E vështirë, I semure,…)
– Muzikë tërheqëse në sfond
– Kontroll me një prekje, e lehte per tu luajtur

️🎹 Lehtë për të luajtur ️🎹
– Përdorni vetëm 1 gisht për të kontrolluar
– Prekni shigjetën e muzikës FNF rreth

A jeni gati për të goditur ritmin, vrasin rrahjen dhe djegin skenën me ne? Shkarko Beteja e Natës FNF – Prekni Music Funkin të Premten dhe Le ta marrim tani! ️🎸