Frutat Duck – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 23, 2021


Shokë rosë nga fshati Quack Quack, një fshat i vogël në pyll, ju presin! Luaj këtë ndeshje 3 lojë puzzle për të gjetur miq të ndryshëm rosë! Këta miq rosë do t'ju ndihmojnë me aftësitë e tyre të veçanta!

Rrëshqitni dhe përputhni frutat për të fituar kuti dhuratash dhe për të mbledhur shpërblime të ndryshme, miq rosë dhe kostume!

Kjo argëtim, Loja e lezetshme dhe e re e frutave është plot me ushqime të ndryshme dhe të shijshme! Loja më e lezetshme ndonjëherë!

Karakteristikat e Fruit Duck

• Falas për të luajtur!
• Mund të luani me rosa të ndryshme!
• Mijëra nivele sfiduese që përputhen!
• Dhjetra misione speciale!
• Kur ngecni gjatë enigmës, Ju mund ta zgjidhni enigmën për të përdorur Fuqinë e Duck!
• Zgjidhini enigmat dhe ftoni rosa të ndryshme!

SHËNIME
• Fruits Duck është lojë falas me mister.
• Fruits Duck mbështet telefonat celularë & Pc tabletash.
• Fruits Duck përmban reklama të përfshira baner, reklama intersticiale dhe video.
• Fruits Duck shet produkte brenda aplikacionit si monedha ose pa reklama.

MB SUSHTETJE
Duke pasur ndonjë problem? Any suggestions? Ne do të donim të dëgjonim nga ju! Mund të na kontaktoni në: pivotgameshelp@gmail.com

LUAJ TANI!

▣ Informacioni i lejeve të aplikacionit ▣
Për të ofruar shërbimet e mëposhtme,
ne po kërkojmë leje të caktuara.

[Leja]
– WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Këto leje mundësojnë riprodhimin e qetë të disa kanaleve reklamuese për përdoruesit e smartfonëve nën versionin e sistemit operativ Android 4.4.

Politika e privatësisë: http://www.pivotgames.net/conf/Privacy_Agreement-En.html
Kushtet e Shërbimit: http://www.pivotgames.net/conf/Terms_of_Service-En.html

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *