Gjenitë & Gurë Kristali – Ndeshje 3 Lojë Cheats&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Hajdutët kanë vjedhur bizhuteritë nga Pallati dhe ka vetëm një person që ka fuqinë t'i marrë përsëri!

Udhëtoni nëpër botë mistike me Jenni Genie dhe shoqëruesen e saj, Trix dhelpra, për të shtypur hajdutët që kanë vjedhur pasuritë e Pallatit. Ndërroj, ndeshje, dhe shtyp gurë të çmuar, rikuperoni reliket e lashta, dhe mblidhni shufra ari dhe çelësa të magjepsur në këtë eksplorim të magjepsur të një lloji!

Me mijëra nivele dhe mënyra sfiduese të lojës, dhe ngjarjet e përditshme, Gjenitë & Gurë Kristali ofron orë të pafundme ndeshjesh argëtuese dhe emocionuese 3 puzzle gameplay:

-Ndërroj, ndeshje, dhe shtypni gurë të çmuar në mijëra nivele të enigmave argëtuese dhe sfiduese-3
-Collect keys to hap new worlds and crush challenges!
-Përdorni fuqizime emocionuese si Ylberi i praruar ose Flutura për të përparuar shpejt nëpër nivele sfiduese!
-Zbuloni idhujt dhe mblidhni ar gjatë rrugës!
-Luani ngjarje të reja emocionuese dhe ndeshje sfiduese 3 enigma çdo ditë!
-Vija fluturuese: Merrni çmime për zgjidhjen e enigmave pa humbur një jetë
-Bandit Rush: Kapni banditë në pika të ndryshme të udhëtimit tuaj për të fituar nxitës

Shkarkoni Genies & Gurët e çmuar dhe filloni udhëtimin tuaj magjik sot!

Tashmë Xhinët e dashur & Gurë Kristali? Ashtu si ne në Facebook për të marrë lajmet më të fundit në nivele të reja, përmbajtja dhe veçoritë. https://www.facebook.com/GeniesandGems/

Na ndiqni në Instagram: @geniesandgems

GJENIET DHE XHEMINAT, logoja GENIES AND GEMS, Dizajni i Xhevahirëve të Rainbow, personazhet e GJENIVE DHE Xhevahireve, dhe indikacionet përkatëse janë marka tregtare të regjistruara dhe/ose të paregjistruara dhe të drejtat e autorit të Jam City, Inc. dhe nuk mund të përdoret pa leje. © 2020, Jam City Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.