Rriteni përbindëshin tuaj – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 25, 2021


Rriteni përbindëshin tuaj – një lojë argëtuese aksioni rastësore ku ju duhet të fitoni betejat në arenë. Luftoni me kundërshtarët tuaj, bëhuni më i madh dhe mbijetoni. Kështu fiton.

Zgjidhni përbindëshin tuaj. Secila ka një pamje unike, dhe aftësitë e veta të veçanta. Mblidhni të gjitha.

Loja ka arena dhe lloje të ndryshme të lojës. Secila prej tyre ka veçoritë e veta dhe kërkon strategjinë e saj të veçantë. Mundohuni të mbijetoni në secilën prej tyre

Loja përmban kontrolle të thjeshta dhe pamje të lezetshme 3D së bashku me lojë shumë problematike dhe argëtuese. Zgjidhni nga një numër monstrash dhe provoni aftësitë tuaja.

Thyehet. Ata. Të gjitha.

Grow your monster është një lojë krejtësisht e lirë rastësore!

TIPARET E LOJS:

– Lojë argëtuese aksioni rastësore
– Grafika të bukura 3D
– Kontrollet intuitive
– Ndërfaqe e thjeshtë
– Shumë nivele të ndryshme. Mundohuni të mbijetoni në secilën prej tyre

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *