Dreq kuvertë – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 14, 2022


Heck Deck është një lojë me letra bullet hell ku të gjithë plumbat janë letra dhe koha përparon vetëm ndërsa lëvizni. Eksploroni 5 faza plot me armiq dhe bos unikë, zbuloni dhjetëra karta, dhe vizitoni dyqanet për të blerë dhe shitur karta për shëndetin!

gjatë gjithë kohës 5 faza të ndryshme, Heck Deck do të sfidojë saktësinë dhe shkathtësinë tuaj gjatë fazave të ferrit të plumbave dhe strategjinë tuaj kur përdorni letrat tuaja. Çdo kartë që merrni do t'ju kushtojë të paktën një pikë jete, kështu që do të duhet të jeni të kujdesshëm se cilat do të zgjidhni në rrugën tuaj.

Bota abstrakte dhe minimaliste e Heck Deck është krijuar me një stil të bukur arti të vizatuar me dorë. Çdo nivel i lojës ka universin e vet, muzikën e vet, grupin e vet të armiqve, sigurisht, shefin e vet.

Karakteristikat kryesore të Heck Deck:
• 5 nivele të ndryshme me muzikën e tyre
• Një stil i bukur arti i vizatuar me dorë
• Një cilësim unik për çdo nivel
• Dhjetra sulme dhe magji për lojtarin
• Mbi 30 armiqtë dhe shefat
• Një sistem blerjeje me kartë nëpërmjet dyqanit

Strategjia e krijuar nga përdorimi i kartave të përziera me shkathtësinë e kërkuar gjatë fazave të ferrit të plumbave e bën Heck Deck vërtetë unik!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *