Lidhje HexaPop 2248 – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 14, 2022


Lidhje HexaPop 2248: Qëllimi është të lidhni të njëjtat blloqe me numër në mënyrë që të bashkohen në numra më të lartë.

Si të luani?

– Rrëshqitni numrin lart, poshtë, majtas, e drejte, diagonale në cilindo nga tetë drejtimet.
– Përdorni rifreskimin, dyfishtë, mbështetëse çekiçi.
– Lidhni sa më shumë numra të njëjtë të jetë e mundur.
– 1024K është maksimumi.

Veçori:

– E thjeshtë dhe shumë e varur!
– Nuk ka kufizim kohor!
– Lehtë për të mësuar dhe luajtur
– Lojë me ruajtje automatike

Sa më shumë të luani, bëhet më argëtuese.

Ju do të jeni absolutisht të varur nga kjo lojë enigmë.

Pra, çfarë prisni? Shkarkoni lidhjen HexaPop 2248 Falas dhe LUAJ Tani!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *