Idle Creepy Park Inc. – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Mos u trembni nga përbindëshat! Filloni biznesin tuaj të frikshëm!

A jeni mjaft i guximshëm për të hyrë në një park aventure plot monstra rrëqethës?
Idle Creepy Park Inc. është një përvojë e frikshme dhe emocionuese për të gjithë lojtarët boshe!

Eksplorimi i shtëpisë së përhumbur horror me përbindësha të frikshëm nuk është padyshim një aventurë për të gjithë😮.
Ju duhet të punësoni menaxherë të guximshëm për t'ju ndihmuar të drejtoni këtë park. Edhe pse të fitosh para duke i trembur njerëzit 👻 tingëllon si një plan biznesi i shkëlqyeshëm dhe është akoma një lloj mërzitje!

Do të jetë një aventurë emocionuese! Por para se të filloni, duhet të jeni gati për gjëra të frikshme! Si pronar i parkut të mërzitur ju do të duhet të punësoni menaxherë në mënyrë që ata të kujdesen për të gjitha ekspozitat e monstrave të frikshme.

Punësoni menaxherë për të ruajtur rendin publik brenda. Ata do të rregullojnë ekspozita përbindësh të thyer dhe do të pastrojnë të gjitha zonat drithëruese, por menaxherët gjithashtu përfaqësojnë biznesin tuaj të frikshëm boshe për klientët.

Ofroni mysafirëve tuaj aventurën më të këndshme. Bëjini ata të ndihen të frikësuar por të kënaqur😆! Përmirësoni parkun tuaj me përbindësha të rinj dhe rrëqethës! Mos harroni për stendat e biletave🎟️, stendat e ushqimit (ëmbëlsirat🍭!) dhe lojëra të ndryshme🕹️ për klientët tuaj – ju mund të azhurnoni pothuajse gjithçka për ta mbajtur biznesin tuaj boshe në gjendje të mirë! Vazhdoni të kontrolloni statistikat tuaja! Rezultatet financiare, shitjet e produkteve, menaxherët punojnë dhe kënaqësia e klientit ✔️ duhet të jetë përparësia juaj kryesore tani!

TIPARET:

Park Park i frikshëm boshe i tërheqjeve të përhumbura! Ton monstra të frikshëm 🤡 dhe shumë punë për të bërë!

Creat krijesa zvarritëse! Përmban vampirë🧛, mumiet🤕, piratët🏴‍☠️, përbindësha dhe shumë të tjerë.

● Lehtë për të luajtur, vështirë për tu zotëruar! Por menaxherët do t'ju ndihmojnë! A jeni gati për të? FREEshtë FALAS për të luajtur!

● Kënaquni me këtë aventurë! Dhoma të hollësishme, atmosfera rrëqethëse dhe personazhet shqetësuese janë tronditëse, por edhe emocionuese në një mënyrë të mirë!

● Lojë argëtuese e papunë! Fitoni para grow dhe rriteni biznesin tuaj sa më shpejt që të mundeni!

Mos kini frikë nga suksesi dhe vazhdoni të përgjoni👍