Energjia e llojit brejtësi boshe – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 20, 2021


A jeni gati për të menaxhuar hamsterët tuaj të lezetshëm, dhe të jetë një manjat pushtet?

Përmirësoni hamsterët tuaj për më shumë fuqi dhe më shumë hamsterë. Trajnoni hamsterët tuaj dhe lërini të bëjnë gjithçka për ju, edhe të ndriçojë një qytet. E vetmja lojë simuluese që ju lejon të mbledhni lloj brejtësish dhe të ndërtoni një fabrikë energjie.

Në këtë boshe, tap tap dhe klikues lojë, ti mundesh hap and discover lots of hamsters, dhe artikujt e ngarkimit. Fitoni para, blej përmirësime, prodhojnë energji elektrike më shpejt dhe zgjerojnë hartën.

Karakteristikat e lojës:
– Automatizoni rrjedhën tuaj të punës për të rritur të ardhurat tuaja të papuna
– Merrni para të papuna, edhe kur jeni jashtë linje
– Zhbllokoni të gjitha llojet e brejtësive të lezetshme
– Çdo lloj brejtësi ka një efekt të veçantë manjati
– Zgjeroni termocentralin tuaj dhe bëhuni një manjat i energjisë

Shkarkoni dhe luani Hamster Energy sot!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *