Manjati i shkollës së mesme boshe – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 29, 2021
A keni ëndërruar ndonjëherë për drejtimin e një shkolle?

Atëherë është koha për t'u kthyer në shkollë! Bëhuni gati për të menaxhuar jetën e përditshme shkollore të studentëve tuaj!
Dëshmoni që njohuritë e tyre rriten dhe rezultatet e provimeve përmirësohen ndërsa përmirësoni klasat tuaja. Punësoni mësuesit më të mirë që të arsimojnë në mënyrë më efikase dhe të mbajnë një sy mbi studentët tuaj’ mirëqenie!
Ndërsa shkolla juaj rritet, do të ndërtoni më shumë klasa, mësojnë lëndë të ndryshme, dhe pranoni më shumë studentë. Shkolla juaj do të funksionojë edhe kur nuk jeni duke luajtur, kështu që ju do të vazhdoni të fitoni para edhe kur jeni jashtë linje!

TYCOON I SHKOLLS SLE LARTLE IDLE
– Bëhuni Drejtor dhe drejtoni një shkollë të mesme!
– Menaxhoni studentët tuaj ndërsa hipin në autobusin e shkollës, ndjekin mësimet, dhe vizitoni Kafenenë
– Fitoni nga investimet në para për të rritur reputacionin tuaj dhe për t'u bërë të pasur!
– Ndërtoni simulimin tuaj të perandorisë milioner të papunë!
– Përmirësoni pajisjet e shkollës tuaj për të rritur rezultatet tuaja të provimit!
– Rritni paratë tuaja në internet ose jashtë linje në këtë lojë manjati!

Nëse ju pëlqejnë lojërat e shkollës së mesme, atëherë Idle High School Tycoon është imituesi i duhur i lojërave manjat për të rritur kreativitetin tuaj. Fitoni para për të përmirësuar klasat tuaja dhe për të kryer një ndryshim të tërë të shkollës tuaj. Mësoni lëndët që doni: matematikë, fizikë, kimi, histori, dhe gjeografia. A jeni gati të filloni të jetoni historinë tuaj të shkollës së mesme? Përmirësoni klasat tuaja, caktoni detyrat e shtëpisë dhe përgatitni provime, luaj edhe jashtë linje. Bëhuni një manjat i vërtetë boshe dhe përgatituni për një ndryshim të plotë të shkollës tuaj: përmirësoni shkollën tuaj dhe fitoni më shumë para.

Kjo nuk është si lojërat e tjera boshe të shkollës së mesme, ky imitues i shkollës së mesme do t'ju japë mundësinë të menaxhoni mësuesit dhe studentët dhe të kujtoni ditët e jetës shkollore, fitoni para shpejt në këtë lojë argëtuese të manjatit imitues boshe. Kthimi në shkollë nuk ka qenë kurrë më i lehtë me këtë lojë të shkollës së mesme. Jetoni historinë tuaj të shkollës së mesme, përdorni fitimet tuaja boshe për të bërë një ndryshim të plotë të shkollës tuaj të mesme, jini produktiv dhe fitoni më shumë para! Rritni lumturinë e studentit tuaj në këtë lojë boshe duke menaxhuar jetën e tyre të përditshme shkollore, le të kenë një pushim në kafene, hani një sanduiç ose donut. Ju do të dëshironi të ktheheni edhe ju në shkollë me këtë lojë emocionuese boshe.

A do të jeni një manjati i vërtetë boshe në këtë imitues argëtues të shkollës së mesme? Kjo lojë simulimi simbol do t'ju çojë përsëri në shkollë, por këtë herë ju do të jeni ai që drejton shkollën sikur të ishit drejtori. Sigurohuni që studentët tuaj të jenë të aftë në shumë lëndë, siç është matematika, fizikë, kimi, dhe historia. Bëni më shumë para edhe kur jeni jashtë linje për t'u bërë një shkollë e mesme milioner, manjati boshe.

A e dini se ka edhe një kafene në Manjati Idle High School? Menaxhoni studentët tuaj gjatë pushimit dhe lërini të kenë një donut ose një sanduiç, ndërsa ju bëni më shumë para dhe rrisni lumturinë e studentëve tuaj. A keni fituar para tashmë? Pastaj filloni projektin tuaj të ndryshimit, zgjerimin e klasave të reja dhe ekzistuese, dhe mirëpres studentët në këtë lojë manjati boshe të shkollës së mesme. A do të jeni një drejtor i mirë? Provojeni atë duke u siguruar që studentët tuaj të ndjekin mësimet, punësimin e mësuesve më të mirë, dhe më shumë në rrugën për t'u bërë një manjati i pasur milioner në këtë simulim të lojës boshe që do të doni.

A jeni gati për t'u bërë një manjati milioner në këtë lojë boshe që ju çon përsëri në shkollë? Filloni tani të ndryshoni shkollën tuaj me të ardhurat boshe të përfituara për të bërë një projekt ndryshimi dhe zgjeroni shumë klasa. Nuk ka asnjë lojë tjetër manjati boshe që do ta doni aq sa shkolla e mesme boshe!

Shtypje:
https://tinyurl.com/ycw5khrf

Termat dhe Kushtet:
https://tinyurl.com/ybt2s9kt

Politika e privatësisë:
https://tinyurl.com/yaajerrl