Jeta e Mellow – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 22, 2021


Ju pëlqen të ndërtoni fshatin tuaj të butë?

Bujqësi & Mbijetesa & Simulimi
Por… Udhëtimi juaj nuk do të jetë i lehtë…!

· · · · · · Veçori e lojës · · · · · · ·

» Mbijetoni për aq kohë sa të jetë e mundur.
» Shijoni katër stinët
» Mblidhni burime dhe ndërtoni shumë ndërtesa.
» Bujqësi & Punime artizanale & Ndërtesa & Mbijetesa
» Mikromenaxhoni dhe zgjeroni fshatin tuaj.

Zhvilluesi – Zhvilluesi më i mirë i lojërave në Korenë e Jugut

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *