Magic Wand: Brain Story Puzzle Cheats&Hack

Nga | marsh 26, 2022
Are you waiting for whole new game of Brain Tease?
What is the man hiding? Do the couple love each other? What’s behind the curtain?

Now we are here, bring to you Mister i ndërlikuar: Magic Wand , a thinking games which will twist your mind, puzzle games that will wash your brain. Who did itanswer riddles to discover who is who, who is lying, and who is the culprit! Mister i ndërlikuar: Magic Wand is the greatest brain game with challenging puzzles, as well as the best of thinking mind games.

⭐ GAME FEATURE ⭐
– Sfida të pafundme të trurit
– Lojë e shumëfishtë dhe e paimagjinuar
– Grafika 3D të thjeshta, por të gjalla
– Lojë zbavitëse – Test i vërtetë i IQ-së

⭐ SI TË LUANI ⭐
Use magic wand and tap to point out suspicios point
– Mendoni para se të bëni
– Jini të zgjuar dhe zgjidhni enigmat e ndërlikuara

SHKARKO FALAS TANI! The answer to your IQ level is right here in this Mister i ndërlikuar: Magic Wand