Turne Mahjong: Përralla shtrigash – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 15, 2022


2022 LOJA ME MAHJONG ME TRAJTUESE
Mirë se vini në botën magjike të Mahjong! Bëhuni gati për kërkimet më të njohura të diamantit mahjong me shtrigën e vogël Phoebe! Eksploroni një përzierje epike të mahjong-ut klasik & kërkime emocionuese turne në një udhëtim magjik.

SI T TO LUAJ
– Përputhni pllakat me të paktën njërën anë të zhbllokuar
– Prekni dy nga të njëjtat pllaka falas për t'i hequr ato.
– Përputhni dhe pastroni të gjitha pllakat nga bordi!
– Fito & zhbllokoni të gjitha enigmat mahnitëse të turneut!
– Nivele të plota & merrni shpërblime.

Karakteristikat:
– Sfidoni lojërat klasike Mahjong!
– Shijoni lojën ekipore, turnetë javore, & kërkimet!
Hap tons of levels & eksplorojnë botët
– Mblidhni grupe të bukura pllakash!
– Përshtatje e përkryer për diamant & dashamirët e lojërave enigmë
– Përditësimet e rregullta të lojës

Turne Mahjong: Witch Tales ofron një abonim me pagesë që garanton dhurata unike:
• Përdorni magji me më pak monedha
• Shtesë 100 monedha çdo ditë
• Zemra maksimale +1
• Set pllakash për kafshë shtëpiake në dispozicion

Abonohu ​​tani me një periudhë prove. Pas 3 ditë të lira, do të tarifohesh $3.99 për një abonim javor ose $11.99 për një abonim mujor.

Informacioni i Abonimit:
– Pagesa do të tarifohet në llogarinë e Google në konfirmimin e blerjes
– Abonimi rinovohet automatikisht nëse rinovimi automatik nuk fiket të paktën 24 orë përpara përfundimit të periudhës aktuale
– Llogaria do të identifikojë koston & tarifë për rinovim 24 orë para përfundimit të periudhës aktuale
– Abonimet mund të menaxhohen dhe rinovimi automatik mund të çaktivizohet duke shkuar te cilësimet e llogarisë së përdoruesit pas blerjes
– Çdo pjesë e papërdorur e një periudhe prove falas, nëse ofrohet, do të humbet kur përdoruesi blen një abonim në atë publikim, ku është e aplikueshme

Kushtet e Shërbimit: https://www.bitmango.com/terms-of-service/
Politika e privatësisë: https://www.bitmango.com/privacy-policy/

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *