Udhëtimi i Marisë – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 19, 2021


Udhëtimi i Marie kishte filluar kur dëgjoi për vdekjen e vëllait të saj, e cila ndryshoi krejtësisht stilin e jetës së saj origjinale. U bashkua me Marien, ju do të ktheheni në një detektiv për t'u marrë me raste misterioze në të gjithë botën. Në këtë udhëtim për zgjidhjen e enigmës, you can take advantage of your wisdom and inference to help Marie solve different types of puzzles and discover the only truth by finding hidden objects in every scene!
A jeni gati për një aventurë të paharrueshme?

Karakteristika të veçanta

· Komplote lojëra fantastike dhe të pasura me 20 kapituj dhe më shumë se 100 skenat ju presin t'i zbuloni. Çdo kapitull ka linjën e tij unike të historisë, e cila ju ofron një përvojë gjithëpërfshirëse!

· Duke ndjekur linjën e ndërlikuar të historisë, you will travel around with Marie and appreciate various customs of different countries from every beautifully finished scenario!

· Show your strong outsight and good memory to find dozens of hidden objects corresponding with character clues in each scene, të cilat ju ndihmojnë të zgjidhni të gjitha llojet e enigmave!

· Kaloni personazhet sfidues për të fituar monedha për të përvetësuar një sërë arkitekturash dhe dekorimesh unike. Ndërtoni ishullin tuaj të ëndrrave hap pas hapi dhe tregoni stilin tuaj botës!

Na ndiqni ne: https://bit.ly/3wCA5lh
Na kontaktoni:support_en@bb.game

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *