Merge County – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 25, 2021


Jepini Newburyton një ndryshim! Kthehuni në shtëpinë tuaj të fëmijërisë, and help the community enter the 21st century! Bashkoni materialet e artizanatit, dhe sende të tjera për të mbështetur rritjen e qytetit! Ndihmoni njerëzit e shtypur të Newburyton me detyra dhe probleme specifike të karakterit. Dhe mos harroni, një qytet i lumtur është një qytet i lulëzuar! Kështu që, le të shkrihemi!

Newburyton
Kthimi në shtëpinë tuaj të mërzitshme të fëmijërisë nuk është kurrë argëtuese, kështu që pse të mos rivendosni të gjithë? Rindërtoni atë nga themeli!

Karaktere Ekskluzive emocionuese
Takoni banorët e qytetit, dhe ndihmojini ata me argëtim, dhe ndonjëherë detyra të çuditshme, për të ndihmuar në përmirësimin e shtëpive të tyre, si dhe mënyrën e tyre të jetesës.

Eksplorimi
Zhbllokoni zona të reja të qytetit ndërsa ngriheni, dhe fitoni akses në personazhe të rinj, dhe mundësi të reja bashkimi.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *