Monkage – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 19, 2021


Moncage është një aventurë mahnitëse enigmash e zhvilluar nga Optillusion.

Loja zhvillohet brenda një kubi misterioz, me secilën anë të kubit një botë unike: qoftë ajo një fabrikë e vjetër, një kullë drite, një park argëtimi, ose një kishë, etj. Në shikim të parë, ato mund të duken të rastësishme dhe të palidhura, por me një vështrim më të afërt, do të magjepseni nga mënyrat delikate dhe të ndërlikuara se si lidhen këto botë…

【Zgjidhni enigmat me iluzione optike befasuese】
Përdorni imagjinatën tuaj dhe mos kurseni qelizat e trurit për të gjetur lidhjen dhe për të identifikuar çdo ndërveprim të mundshëm midis anëve të ndryshme të kubit, pastaj shikoni se si magjia shpaloset para jush.

【Mblidhni të gjitha fotot për të zbuluar historinë】
Pas enigmave, ekziston një histori me një kthesë të habitshme për lojtarin për të zbuluar. Mblidhni fotot nga qoshet dhe këndet e paqarta për të zbuluar historinë themelore, një foto në një kohë.

【Të mos mbërtheheni me sugjerime të menduara】
Ka një mori sistemesh udhëzuese për të ndihmuar në parandalimin e bllokimit të lojtarëve. Fokusi mund të aktivizohet për të nxjerrë në pah pikat kryesore të zgjidhjes, ndërsa tekstet e këshillave janë të disponueshme për të ofruar qartësi të mëtejshme. Dhe, nëse gjithçka tjetër dështon, udhëzimet video mund të zhbllokohen si plani përfundimtar i sigurisë.

【Vërtetoni aftësitë tuaja në zgjidhjen e enigmave me medalje】
Ka një total prej 15 arritjet në lojë, secila korrespondon me një Medalje që është krijuar me një dizajn unik mahnitës. Një koleksion i plotë i 15 Medaljet mund të jenë prova e përsosur për të vërtetuar aftësitë tuaja mjeshtërore në zgjidhjen e enigmave~

【Lidhu me ne:】
Cicëroj: @MoncageTheGame
Email: moncagethegame@gmail.com
Mosmarrëveshje: https://mosmarrëveshje.gg/hz8FcbQA

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *