Multi Maze 3D – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 23, 2021


Multi labirint është një lojë enigmë argëtuese dhe e varur ku duhet të kërcesh dhe të mbledhësh topa në një filxhan.
Rrotulloni labirintin e rrotave, majtas apo djathtas, për të lënë topin të bjerë në filxhan.
Kërceni dhe mblidhni topat në filxhan, dhe meqë ra fjala, mund t'i shumëzoni dhe të mbushni filxhanin.
Topa në të gjitha ngjyrat që mund të imagjinoni po presin që ju të rrotulloni labirintin e rrotave dhe t'i grumbulloni në filxhan.
Habisni veten me aftësinë për të rrotulluar labirintin e rrotave dhe për të mbledhur sa më shumë topa që mundeni!

Për të hequr dorë nga shitjet e informacionit personal të CrazyLabs si banor i Kalifornisë, ju lutemi vizitoni Politikën tonë të Privatësisë: https://crazylabs.com/app

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *