Heronjtë mitikë: RPG e papunë – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 18, 2021


Forcat e errëta kërcënojnë fatin e botës, por ju nuk jeni vetëm! Thirrni një ushtri perëndish dhe heronjsh unikë nga kultura të ndryshme për të krijuar ekipin tuaj elitar. Ju pastaj mund të përmirësoni aftësitë e tyre me aftësi të reja të fuqishme, hap their iconic weapons, dhe i forconi për beteja epike. Loja juaj madje do të mbledhë shpërblime ndërsa jeni AFK për t'ju ndihmuar të shpëtoni mbretërinë!

Karakteristikat e mahnitshme përfshijnë:

[Një trokitje - Pastaj duart pa pagesë]
Kjo lojë ju lejon të vendosni për nivelin tuaj të përfshirjes. Ju mund të merrni pjesë në mënyrë aktive në çdo betejë ose të drejtoni ekipin tuaj që të bëjë vetë gërvishtjet në modalitetin boshe. Thjesht konfiguroni ekipin tuaj, dhe një trokitje e lehtë më vonë, Heronjtë tuaj janë të angazhuar në eksplorim dhe betejë!

[Liria Strategjike]
Përzieni dhe përputhni Heronjtë nëpër fraksione të shumta dhe zhbllokoni armët legjendare për të fituar dorën e sipërme gjatë udhëtimit tuaj të ngjashëm me Mashtrues! Ndryshe nga formacionet e ngurtë të heronjve të shumë lojërave RPG, kjo lojë mund ta bëjë realitet çdo tekë tuajën!

[Krijoni miqësi të paharrueshme]
Dërgojini mesazhe të tjerëve në Bisedën e Serverit Global për të krijuar miq dhe aleanca të reja nga e gjithë bota! Filloni Summoner Guild-in tuaj dhe punoni së bashku për të rrëzuar Titanët dhe Zotat; pastaj sfidoni aleatët tuaj në një betejë miqësore 1-në-1 në Arenë!

[Personazhe nga mitet tuaja të preferuara]
Eksploroni 10 kontinente unike pasi tregimet e tyre epike janë bashkuar pa probleme në një histori të lojës me role me mijëra vjet histori! Zgjidhni dhe përmirësoni kampionët si Zeusi, Anubis, Izanami dhe Mulan me fuqi hyjnore!

[Dungeons unike dhe shtesa argëtuese]
Cila do të jetë legjenda juaj, Thirrësi? Ju mund ta personalizoni aventurën tuaj nëse është duke luftuar kundër forcave të errëta ose duke marrë Bekimet e perëndive në Panteon! Zgjedhja është e juaja!

=== Informacion ===
[Facebook zyrtar]: https://www.facebook.com/MythicHeroesGlobal
[Mosmarrëveshja zyrtare]: https://mosmarrëveshje.gg/Xb4ggCJ8Fv
[Faqja zyrtare e internetit]: https://www.mythicheroes.com/

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *