Narcos: Luftërat e Kartelit & Mashtrimet e strategjisë&Hack

Nga | Nëntori 23, 2021


Shkatërroni armiqtë tuaj dhe bëhuni një Capo i fuqishëm – lideri i kartelit tuaj në lojën zyrtare të NARCOS! Zgjidhni strategjinë tuaj të luftës dhe bëhuni kumbari i perandorisë suaj.

Hyni në e rrezikshme dhe emocionuese roli i mbretit të kartelit në lojën zyrtare të ndërtimit të bazës së shfaqjes televizive hit NARCOS. Vendosni midis drejtimit përmes fuqisë së papërpunuar ose mbledhjes së respektit përmes besnikërisë. Ndonjëherë njerëzit e këqij bëjnë gjëra të mira… Në fund ju duhet të vendosni, do të jetë “Plata o Plomo”?

NARCOS
Mësoni litarët e drejtimit të një operacioni nga vetë zoti i drogës El Patron dhe menaxhoni "marrëdhënien" tuaj me autoritetet përmes agjentëve Murphy dhe Pena duke e bërë atë një nga lojërat më interesante të FBI-së.. Hyni në botën e Narcos me ngjarje emocionuese dhe përditësime të përmbajtjes nga shfaqja.

Rekruto dhe ndërto
Zgjidhni Plata dhe punësoni sicarios dhe ndërtoni mbrojtjen tuaj. Mblidhni sicarios të ndryshëm, nivelojini ato dhe lërini të mbrojnë bazën tuaj të zotërve të drogës së kokainës dhe të shtojnë bonuse në prodhim.

Lufta e pagave
Zgjidhni Plomo dhe dërgoni skuadrat e vdekjes të udhëhequr nga sicario për të marrë burime me vlerë të lartë nga kartelet e tjerë të lojtarëve.

Fitimi
Zhvilloni funksionimin tuaj duke ndërtuar financat tuaja në xhungël me fabrika dhe laboratorë përpunimi. Zgjidhni linjat e kontrabandës dhe planet për të maksimizuar të ardhurat.

Karteli
Bashkohuni me lojtarë të tjerë për të formuar kartele, rrethojnë komponimet e kartelit armik në fushata shumëditore për dominim.

Ka para dhe fuqi për t'u bërë. Nga tani e tutje, askund nuk është i sigurt.

Rreth NARCOS:
Narcos është një vështrim i brendshëm i njerëzve që nuk do të ndaleshin para asgjëje për të rrëzuar bosët e drogës së kokainës. Nga qeveria kolumbiane te agjentët e DEA, nga policët që do të rrezikonin jetën e tyre e deri tek zyrtarët amerikanë që do të rrotullonin historinë. Narcos është një vështrim i pafiltruar i luftës që do të ndryshonte përgjithmonë luftërat e drogës.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *