Atje jashte: Botim Ω – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 19, 2021


5/5 – TouchArcade
5/5 – PocketTactics
9/10 ‘Çmimi i Artë’ – PocketGamer
Çmimi i Madh – DevGAMM Moskë 2015
Përsosmëri në rrëfim – DevGAMM 2015
Çmimi më i mirë i dizajnit të lojës – Casual Connect EE 2014
Përsosmëri në Finalist Narrativ – IMGA 2015
Lojërat më të mira celulare të 2014 – TouchArcade
Lojërat më të mira celulare të 2014 – Lojë Informator
Lojërat më të mira celulare të 2014 – Gamezebo

Përzgjedhja Zyrtare : Koleksioni Leftfield – Rezzed Show 2013
Përzgjedhja Zyrtare : Lojëra Indie Arcade – Eurogamer Expo 2013
Përzgjedhja Zyrtare : MEGABOTH indie – PAX Lindje 2014

PARALAJMËRIM : Kjo lojë është e vështirë. Kontrolloni forumin për këshilla strategjike : http://outthere.forumactif.org/

Ju jeni një astronaut që zgjohet nga krionika jo në sistemin diellor, por… atje jashte… në një vend të largët dhe të panjohur të galaktikës. Atje Jashtë, ju do të duhet të mbijetoni, duke e ngacmuar anijen tuaj me atë që mund të grumbulloni duke lëvizur në zbrazëti, dhe dalloni planetët e kopshtit për të rimbushur furnizimin tuaj me oksigjen.

Hapësira është një vend armiqësor ; aventurat e rrezikshme dhe misterioze do të shënojnë çdo hap të udhëtimit tuaj. Ju jo vetëm që do të takoni specie inteligjente që nuk do të kujdesen për ju, por gjithashtu merruni me fuqitë e lashta të lidhura me fatin tuaj dhe fatin e vetë njerëzimit.

Mbijetesa dhe të kuptuarit e asaj që është realisht në rrezik në galaktikë është thelbi i asaj që Out There ka për të ofruar.

Muzikë nga kompozitori i vlerësuar me çmime Siddhartha Barnhoorn (Antidhoma, Shëmbëlltyra e Stanlit)

• Shërbimet e Lojërave të Google : 59 arritjet, 1 tabelë drejtuese
• Një i errët dhe melankolik, e veshtire fantastiko-shkencore aventura
• Eksploroni një galaktikë të sapo krijuar proceduralisht çdo lojë të re
• 350+ aventurat e librave të lojërave me zgjedhje të shumëfishta
• Historia kryesore epike me 4 mbaresa të ndryshme
• 10 anije kozmike me specifika të ndryshme për t'u zbuluar
• Sistemi i punimit me 20 teknologjitë aliene të ndërtuara nga 15 Materiale
• Angazhohuni me format e jetës së huaj dhe mësoni gjuhën e tyre
• Nuk ka luftime ! Ju jeni kundër mjedisit
• Partiturë e frikshme nga kompozitori i vlerësuar me çmime Siddartha Barnhoom (Antidhoma, Shëmbëlltyra e Stanlit)
• Grafika komike fantastike me pulp
• Vlera e lartë e riprodhimit

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *