Teproj 2.6 Rilançuar nga Digital Dream Labs Cheats&Hack

Nga | Nëntori 27, 2021


Digital Dream Labs është krenare të prezantojë Overdrive 2.6, mbrapa nga kërkesa popullore! Ky version i Overdrive kthen disa nga ndryshimet më aktuale në një kohë më popullore dhe më të kërkuar, si dhe prezantimin e një sërë veçorish dhe përmirësimesh të reja që përfshijnë:

* Misionet dhe personazhet e kthimit!
* Kontrolloni optimizimet dhe përmirësimet
* Ndërfaqja dhe ndjesia e përmirësuar!

OVERDRIVE është sistemi më inteligjent i garave luftarake në botë me teknologjinë kaq të avancuar, ndjehet si e ardhmja!

Çdo supermakinë është një robot i vetëdijshëm, nxitur nga inteligjenca artificiale e fuqishme (A.I.) dhe të pajisur me strategji vdekjeprurëse. Çfarëdo piste që ndërtoni, do ta mësojnë. Kudo që të vozitni, ata do t'ju gjuajnë. Sa më mirë të luani, aq më të mirë bëhen. Pavarësisht nëse luftoni A.I. kundërshtarë apo miq, opsionet tuaja taktike janë të pakufizuara. Dhe me përditësime të vazhdueshme të softuerit, loja mbetet gjithmonë e freskët. Personalizo armët. Ndërroni makina. Ndërtoni pista të reja. Është e lehtë për t'u marrë, dhe thuajse e pamundur të ulesh.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *