Papa’s Donuteria To Go! – Mashtrime&Hack

Nga | Gusht 16, 2022


Fry and serve delicious donuts in Papa’s Donuteria To Go!

— RRETH LOJËS —

You just got a new job at Papa’s Donuteria in the whimsical town of Powder Point! The pay and benefits are nice, but you took the job for that coveted Line-Jump Pass for the amusement park right outside the shop. It’s not all fun and games though: Now you also have to cook delicious donuts every day for all of the crazy customers in this carnival-like town.

You’ll need to prepare donuts using a variety of doughs and shapes, then toss them in the fryer and cook both sides until they’re just right. Finish the delicious donuts with tasty fillings, icing, and toppings before serving them to your hungry customers. First-time visitors may just order one donut to try, but repeat customers can’t get enough and will start ordering more donuts when they visit! Powder Point also celebrates different holidays year-round, so get ready to hap new festive ingredients as you play through the holidays!

— TIPARET E LOJS —

TIPARE TË REJA – Të gjitha veçoritë tuaja të preferuara nga versionet e tjera të restoranteve të Papa janë tani të disponueshme në këtë “Për të shkuar” lojë, ridizajnuar dhe riimagjinuar për ekrane më të vogla!

SHUMET E PUSHIMIT – Celebrate the seasons in Powder Point with delicious holiday flavors! Your customers will order donuts with a dizzying array of seasonal ingredients. You’ll unlock new donut shapes, fillings, icing, drizzles, dhe mbushjet për çdo festë të vitit, dhe klientët tuaj do të duan të provojnë shije të reja të shijshme.

SHËRBOHET RECETA SPECIALE – Fitoni receta speciale nga klientët tuaj, and serve them as the Daily Special in the Donuteria! Çdo Special ka një bonus që mund të fitoni për të shërbyer një shembull kryesor të asaj recete. Zotëroni secilën speciale për të fituar një çmim special!

PERSONALIZONI PUNËTORËT TUAJ – Play as Tony or Scooter, or create your own custom character to work in the donut shop! Ju gjithashtu mund të tregoni shpirtin tuaj të festave me një larmi të madhe veshjesh dhe veshjesh për punëtorët tuaj. Zgjidhni kombinime unike ngjyrash për çdo veshje, dhe krijoni stilin tuaj me miliona kombinime!

DORËZIM SPECIALE – Some customers don’t want to come all the way to the amusement park to get their donut fix! Kur filloni të merrni porosi telefonike, customers can call to place their donut order, dhe ju do të punësoni një Shofer për të ndihmuar në marrjen dhe dërgimin e porosive në shtëpitë e tyre!

MBLIDHNI Ngjitëse – Përfundoni një sërë detyrash dhe arritjesh gjatë lojës për të fituar ngjitëse shumëngjyrëshe për koleksionin tuaj. Çdo klient ka një grup prej tre ngjitësesh të preferuara: Fito të treja dhe do të shpërblehesh me një veshje krejt të re për t'ia dhënë atij klienti!

DEKORONI DYQANIN – Customize the Donuteria lobby with themed furniture and decorations for each holiday of the year! Përzieni dhe përshtatni stilet tuaja të preferuara, ose shtoni artikuj që përputhen me festën aktuale, në mënyrë që klientët të mos kenë problem të presin më gjatë për ushqimin e tyre.

KUPONET KLIPING – Ju mungon klienti juaj i preferuar? Dërgojini atyre një kupon me ndihmën e postierit tuaj miqësor, Vincent! Klientët duan një marrëveshje të mirë, dhe do të mbërrijë menjëherë për të porositur një vakt tjetër. Kuponët janë të shkëlqyeshëm për të përfunduar kërkimet për Stickers dhe për të niveluar në mënyrë strategjike klientët!

MINILOJRA TË PËRDITSHME – Luaj Mini-lojërat e famshme të Foodini pas çdo dite pune për të fituar mobilje të reja për hollin tuaj dhe veshje të reja për punëtorët tuaj.

— MË SHUMË TIPARE —

Hands-on donut shop in the Papa Louie universe
– Të gjitha kontrollet e reja dhe veçoritë e lojës së krijuar për ekranet me prekje
Multi-task between preparing, frying, filling, and topping
– Kuzhinierë dhe shoferë me porosi
– 12 pushime të veçanta për të zhbllokuar, secila me më shumë përbërës
– Fitoni dhe zotëroni 40 Receta unike speciale
– 90 Ngjitëse shumëngjyrëshe për të fituar për të përfunduar detyrat
– 121 klientët për të shërbyer me porosi unike
– Përdorni ngjitëse për të zhbllokuar veshje të reja për klientët tuaj
– 117 përbërësit për të zhbllokuar