Papa’s Pizzeria HD – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 30, 2022


Top, piqem, and serve seasonal pizzas in Papa’s Pizzeria HD!

— RRETH LOJËS —

Things get messy when you’re left in charge of Papa Louie’s wildly popular pizza parlor! You’ll be busy in the pizzeria as you hap a wide array of toppings, crusts, and sauces for new seasonal pizzas as well as all-time classic ingredients. Top, piqem, and serve pizzas in this award-winning game that’s updated and remastered for tablets.

Each station in the restaurant is a hands-on process, and you’ll have to multi-task between all of the different stations to keep up with your pizza orders. Choose a crust, add sauce and cheese, and add a variety of delicious toppings to the pizza. Slide the pizza into the oven and wait until it’s baked just right. Head to the Cutting Station to cut the pizza into perfect slices, and serve the finished pie to your hungry customers!

— TIPARET E LOJS —

Papa Louie’s delicious pizzas are now available for delivery! Hire a delivery person to answer the phone when a customer calls with an order for delivery. When the pizza is ready, they’ll bring the pizza right to the customer’s house!

Celebrate the seasons with new holiday pizza flavors! As the seasons change in Tastyville, your customers will order their pizzas with new seasonal ingredients. You’ll unlock new crusts, salcat, dhe mbushjet për çdo festë të vitit, and your customers will love trying new flavors for a festive meal!

Customers will occasionally bring you unique Special Recipes, which you can serve as the Daily Special in the pizza shop! Each Special also has a bonus you can earn for serving a prime example of that recipe. When you serve enough Specials to master that recipe, you’ll also earn a special prize!

Play as Roy or his sister Joyor create your own custom character to run the pizzeria! Ju gjithashtu mund të tregoni shpirtin tuaj të festave me një larmi të madhe veshjesh dhe veshjesh për punëtorët tuaj. Zgjidhni kombinime unike ngjyrash për çdo veshje, dhe krijoni stilin tuaj me miliona kombinime!

Ju mungon klienti juaj i preferuar? Why not send them some coupons with the help of your friendly mailman, Vincent! Klientët duan një marrëveshje të mirë, and will promptly arrive to order another pizza. Kuponët janë të shkëlqyeshëm për të përfunduar kërkimet për Stickers dhe për të niveluar në mënyrë strategjike klientët!

The customizable lobby is back, with new themes of furniture and decorations for each holiday of the year! Decorate the restaurant with holiday decorations and your customers won’t mind waiting even longer for their food.

Play Foodini’s famous Mini-Games to earn new furniture for your lobby and new clothing for your workers. You can also visit the Shop after each workday to find an extensive wardrobe of clothing, tons of furniture for your lobby, and a variety of helpful upgrades for the restaurant which you can buy with your hard-earned tips.

Papa’s collection of Stickers return, which you can earn by completing a wide variety of tasks and achievements as you play. Çdo klient ka një grup prej tre ngjitësesh të preferuara: Fito të treja dhe do të shpërblehesh me një veshje krejt të re për t'ia dhënë atij klienti!

— MË SHUMË TIPARE —

Hands-on Pizza shop in the Papa Louie universe
Updated and remastered for tablets
– Shumë-detyrë midis sipërme, pjekje, dhe prerja
– 12 pushime të veçanta për të zhbllokuar, secila me më shumë përbërës
Earn and Master 40 Receta unike speciale
– 90 Ngjitëse shumëngjyrëshe për të fituar për të përfunduar detyrat
Custom chefs and delivery drivers!
– Shumë mobilje dhe veshje për të dekoruar dyqanin dhe punëtorët tuaj
Purchase shop upgrades with your earned tips
– 109 klientët për të shërbyer me porosi unike
– Përdorni ngjitëse për të zhbllokuar veshje të reja për klientët tuaj
– Mbi 95 përbërësit për të zhbllokuar
– 7 exciting Mini-Games to play after each workday