Papa’s Taco Mia To Go! Mashtrime&Hack

Nga | Gusht 16, 2022


It’s a flavor fiesta in this new version of Papa’s Taco Mia, with gameplay and controls reimagined for phones and smaller screens!

You’ll need to multitask between four areas of the taco shop, me kontrolle të reja të krijuara për të punuar pikërisht në pëllëmbën e dorës. Head to the Order Station to take orders from your zany customers in the lobby. Switch to the Grill Station to cook, flip and cut meats before pouring them into taco shells. Move to the Build Station to add a variety of toppings to your tasty tacos. Jump to the Chip Station to fill a basket with chips, and choose a delicious salsa or dip to complete the meal. Çdo stacion është një përvojë praktike, ku do t'ju duhet të tërhiqni, rrëshqitni, and tap your way through the taco-crafting process.

Mbani klientët tuaj të lumtur për të fituar më shumë pikë dhe për t'u ngritur. Ndërsa niveli juaj rritet, you’ll hap new toppings for the shop, and new customers will start visiting the taqueria! Well-crafted tacos will also earn you tips to spend in the Shop, and Mini-Game Tickets to use in the daily Mini-Game!

**NEW FOR PAPA’S TACO MIA TO GO**

SHËRBOHET RECETA SPECIALE – Fitoni receta speciale nga klientët tuaj, and serve them as the Daily Special in the taco shop! Çdo Special ka një bonus që mund të fitoni për të shërbyer një shembull kryesor të asaj recete. Master each recipe to earn a special prize!

NOW WITH HOLIDAYSYou’ll now serve seasonal tacos throughout the year in Papa’s Taco Mia To Go! Ndërsa arrini grada të reja, the seasons and holidays in the game will change, unlocking holiday-themed shells, meats, and toppings for your tacos.

SERVE CHIPS AND DIPEach customer will also choose chips and dip to complete their meal! Unlock multiple types of chips, dips, and salsas as you go, and time the pouring just right to earn some bonus money.

PËRBËRËSIT TË RI – The taqueria gets a ton of new ingredients for the holidays, including some new holiday ingredients that haven’t been available in other versions!

KONTROLLONI ME Gishtin e Gishtit – Ju do të ndërroni stacionet duke përdorur butonat në qoshet e ekranit, perfekte për gishtat e mëdhenj. Ju gjithashtu mund të përdorni butonat në qoshet e sipërme për të ndërruar shpejt Biletat e Porosisë, dhe mund t'i shikoni të gjitha Biletat tuaja të Porositjes në një modalitet të zmadhuar për lexim të lehtë.

COMPLETE YOUR COOKBOOKAll of your Special Recipes will be collected in the Cookbook, which has been redesigned for smaller screens. Browse through each of your recipes, choose your daily special, and switch tabs in the cookbook to view a list of the ingredients you’ve unlocked so far!

LUAJNI MINI-LOJRA – Foodini’s mini-games have returned for Papa’s Taco Mia! Earn Mini-Game tickets as you serve customers, and spend those tickets in the daily Mini-Game available after each workday. Earn prizes in each Mini-Game which you can use to decorate your lobby, and keep playing Mini-Games to unlock Rare Prizes!

**TIPARET E LOJËS **

Hands-on taco shop in the Papa Louie universe
– Të gjitha kontrollet dhe lojërat e reja të krijuara për ekrane më të vogla
– Shumë detyra midis gatimit, ndërtesë, and serving chips and dip
– Fitoni dhe zotëroni 40 Receta unike speciale
– 12 pushime të veçanta për të zhbllokuar, each with their own ingredients
Buy upgrades, mobilje, dhe postera duke përdorur këshillat tuaja në lojë
– Luaj 7 different Mini-Games using your earned tickets to win prizes
Decorate your shop in the Lobby Editor
– 108 klientët për të zhbllokuar me porosi unike
– 90 in-game achievements

** NOTE FOR TABLET USERS**

Papa’s Taco Mia To Go is designed especially for smaller screens.