Tuba – Simulator hidraulik – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 25, 2021


Pipes është një imitues hidraulik ku ju duhet të ndërtoni dhe lidhni të gjitha tubat në një lojë puzzle.. Ju jeni kultivuesi i këtij kopshti të relaksuar zen. Mbyllni ndarjen dhe lidhni burimin e ujit me bimët. Fokusimi, relaksohuni, dhe lejoni që kopshti juaj të rritet.

Procesi i kopshtarisë është lehtësisht një lak i pafund kënaqësie, farë, ujë, rriten dhe përsëriteni. Pipes synon të përsërisë këtë përvojë relaksimi. Thjesht duhet të prekni tubin për ta rrotulluar dhe për të arritur të drejtoni rrjedhën e ujit nëpër të gjithë tubacionet. Sigurohuni që të arrini të gjithë kopshtin, çdo burim uji duhet të ushqehet në të paktën një bimë, për të përdorur ujin në mënyrat më efikase të mundshme.

Mbetjet e ujit nuk janë problemi i vetëm këtu; ju gjithashtu nuk dëshironi të kulloni lëvizjet tuaja sepse kopshti është i brishtë dhe si i tillë, ne nuk mund ta rrotullojmë pafundësisht sistemin e tubave, Si i tillë ju keni lëvizje të kufizuara për të instaluar sistemin e përsosur të ujitjes për të lejuar që kopshti juaj zen të lulëzojë. Bëjeni këtë në mënyrë të përsosur dhe kopshti juaj zen do të rritet dhe do të marrë kualifikimin më të mirë.

Pipes është pjesë e ekskluzivitetit të famshëm Infinity Loop. Kjo qetësi, minimaliste, dhe loja inteligjente do t'ju ndihmojë të përballeni me ankthin dhe OCD, ashtu siç do të bënte kopshtaria. Pasi të prekni tubin e parë, ju do të rrisni përqendrimin tuaj dhe do të zvogëloni çdo simptomë të ankthit ose OCD. Arritni një përvojë të plotë relaksi në kopshtin tuaj personal zen.

Mundohuni të lidhni sa më shumë tuba sa më shumë që të mundeni dhe rimbushni shpirtin tuaj me ide pozitive. Ushqeni mendjen tuaj sikur të jetë kopshti juaj.

Karakteristikat:

Lojë e thjeshtë: Thjesht prekni tubat për t'u rrotulluar dhe për të krijuar sythe ujitëse. Uji do të rrjedhë ndërsa krijoni lidhje me destinacionet e tyre përfundimtare.

Relaksuese:Lojtarët me probleme të OCD e përmendin këtë lojë si një mënyrë të shkëlqyer për t'u përmirësuar. Loja e Pipes është shumë e qetë - "thjesht prekni tubin" - dhe disa nivele në ditë janë të mjaftueshme për të luftuar OCD dhe problemet e ankthit. Është si kopshti juaj personal zen.

Ngacmues të zgjuar të trurit: Pipes përmban lojëra truri të pafund minimaliste që do të rrisin aftësitë tuaja logjike, relaksoni shpirtin tuaj dhe përmirësoni përqendrimin tuaj. Rritni aftësitë tuaja logjike.

Lojë klasike: Krahasuar shumë me lojërat e tjera logjike për shkak të thjeshtësisë së saj, Pipes është shumë e kënaqshme dhe do të kultivojë anën krijuese të trurit tuaj.

Luaj kudo:
Do të merrni më pak se 20 sekonda për të ujitur një kopsht. Kjo është e përkryer për të luajtur në autobus ose ndërsa prisni fluturimin tuaj në aeroport. Filloni të luani dhe relaksohuni kudo që të jeni!

Koncepti dhe zhvillimi: Lojëra Hezartoo dhe Infinity.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *