POKOPOKO Ndeshja 3 Puzzle Cheats&Hack

Nga | Tetor 21, 2021


Ejani dhe ecni në pyllin e ndeshjes-3 me PokoPoko, një enigmë emocionuese.

Përjetoni nivelet sfiduese dhe argëtuese të ndeshjes-3 me këtë lojë emocionuese enigmë.

“Demonët e këqij ndotën pyllin paqësor të Pokos!”
Lulëzoni lule duke pastruar enigmat ekstreme. Kjo është mënyra e vetme për të rikthyer pyllin Poko në shenjtëroren e bukur që ishte dikur.

Planifikoni me kujdes lëvizjen tuaj të ardhshme, përdorni të menduarit strategjik dhe artikujt për të pastruar nivelet e vështira.

[Karakteristikat e lojës]
– Mbi 1,500 të niveleve unike dhe ekstreme të ndeshjes-3
– Pengesat e shumta, të tilla si Lava, Gurët, Shkëmbinj, Kosheret e bletëve, dhe shumë të tjera presin sfidën tuaj!
– Ndeshni blloqet dhe merrni një nxitje të kombinuar! BADABOOM!
– Le të shohim se kush ka më shumë Lule? Dyfishoni argëtimin duke konkurruar me miqtë tuaj!
– Modaliteti i aventurës! Ku mund të luftoni me demonët dhe të fuqizoni kafshët tuaja!
– Plotësisht FALAS për t'u shkarkuar! Ofrohet opsioni i blerjes brenda aplikacionit.

Dëshironi të dini më shumë rreth PokoPoko?
Facebook : https://www.facebook.com/PokoPoko.Treenod/

Ju lutemi na kontaktoni nëse keni ndonjë vështirësi:
https://treenod.helpshift.com/a/pokopoko

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *