Gjarpër i gjorë: Mund të ju ndihmojë atë Cheats&Hack

Nga | Nëntori 28, 2021


Historia ka të bëjë me një gjarpër të humbur i cili fillon udhëtimin e tij për të gjetur familjen e tij me shumë gjëra të mira dhe interesante në këtë udhëtim.. Në udhëtim, do luani rolin e gjarprit per te vjedhur dhe trolluar cdo gje por kujdes nga gjerat e rrezikshme mos i prekni ose do paguani cmimin.

Komploti i lojës tregon për gjarpërin duke përfshirë 3 fazat:
+ Fazë 1: Gjarpërinjtë prindër hedhin vezë në një natë të stuhishme
+ Fazë 2: Gjarpri shkon në shtëpinë e gabuar, ngjitet në majë të një peme për të parë shtëpinë e tij në distancë.
+ Fazë 3: Gjarpërinjtë gjejnë rrugën e tyre për në shtëpinë e duhur
Gjarpër i gjorë: Vjedhin – lojëra truri Është një lojë puzzle, Përdorni trurin tuaj për të vjedhur gjithçka që dëshironi. Buzëqeshja juaj është pasioni ynë. Ne jemi vërtet të lumtur me këtë. Çdo nivel është një histori që do t'ju bëjë të lumtur dhe do t'ju lehtësojë stresin.

Trajnoni logjikën tuaj. Ju jeni të zgjuar për të zgjidhur të gjitha këto enigma të ndërlikuara.

Fat të mirë dhe shkarko Mischief Snake: Vjedhin + ngacmues truri

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *