Poppy Playtime Huggy Wuggy – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 28, 2021


Luaj versionin e lojës horror/puzzle për kohën e lojës me lulekuqe 2, është një aventurë emocionuese, plot argëtim. Segmenti kryesor në kohën e famshme Poppy Playtime. në lojën e mahnitshme të lojës me lulekuqe, ju duhet të qëndroni gjallë dhe të mposhtni wuggy-in përqafues. Me kaq shumë zona për të zbuluar brenda kohës së lojës me lulekuqe, mundësitë janë krejtësisht të pafundme.
luaj në mënyrë perfekte kohën e lojës me lulekuqe!
Karakteristika të mahnitshme!
1- Tmerri befasues i mbijetesës fshihet kudo!
2- Luajnë dhe gëzojnë së bashku!
3- Shumë mënyra argëtuese të mrekullueshme të lojës për t'u zbuluar!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *