Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 28, 2022


Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy – duke udhëhequr një revolucion për të çliruar njerëzimin nga Huggies. Misioni juaj është të bëni zgjedhje të zgjuara dhe të dilni për të shpëtuar njeriun tuaj. Luaj si një i burgosur i mençur dhe shpëto nga ato burgjet e tmerruara të Poppy.

⭐ SI TË LUANI ⭐
Për të shpëtuar nga burgjet famëkeqe të Huggy Wuggy, ju duhet të mendoni jashtë kutisë për të zgjidhur testin e ndërlikuar. Lëshoni mendimin tuaj krijues dhe përdorni inteligjencën tuaj për t'u larguar nga përbindëshat e frikshëm.
– Bëni zgjedhje të mençura dhe krijoni historinë tuaj në këto burgje horror
– Mendoni para se të bëni. Përndryshe, ju nuk do të mbijetoni.
Keep in mind that it’s a do or die situation.

⭐ GAME FEATURE ⭐
Endless intense but exciting stories
– Lojë e shumëfishtë dhe e paimagjinuar
Simple but lively 2D graphics
– Lojë zbavitëse – Test i vërtetë i IQ-së

SHKARKO FALAS TANI! Enjoy the thrilling moment in Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy