Poppy Punch – I rrëzoni ato! Mashtrime&Hack

Nga | Dhjetor 31, 2021


Poppy Punch është një lojë luftarake Poppy! Nxirrni të gjithë jashtë ringut me një grusht të lakuar. Vetëm një mund të jetë fitues!

Ju dhe rivalët e tjerë jeni Poppy. Të gjithë luftëtarët do të takohen ballë për ballë në ring, dhe çdo njeri do të luftojë për veten e tij! Detyra juaj është të mposhtni të gjithë kundërshtarët dhe të mbeteni të fundit në këtë arenë!
Çdo Lulëkuqe ka pikë shëndetësore, ju mund të fitoni nëse i merrni të gjitha, ose rrëzoni armikun nga ring. Për çdo kundërshtar të mundur, niveli juaj do të jetë më i lartë, grushti është më i fortë dhe më i gjatë! Jini të kujdesshëm pasi armiqtë mund të grumbullohen!

Nëse jeni gati të bëheni kampion i Poppy, shtyj të gjithë nga arena, ose i nxirrni me grusht të gjithë, kjo është beteja për ju! Rregullat janë mjaft të thjeshta, por të fitosh në ring nuk është aspak e lehtë. Ndaloni të gjithë armiqtë dhe mbeteni luftëtari i fundit midis Poppy.

Karakteristikat e grushtimit të lulekuqes:

– Kontrolle të thjeshta të levës
– Grafika të bukura 3D
– Çdo luftë është unike
– Mekanika e shkëlqyer e lojës
– Lojë argëtuese

Goditi të gjithë në ring dhe pastaj mund të bëheni kampion i Poppy! Bashkohuni në betejë dhe fitoni!

======================
COMPANY COMMUNITY:
======================
Facebook: https://www.facebook.com/AzurGamesOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/azur_games
YouTube: https://www.youtube.com/AzurInteractiveGames

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *