Poppy Survival Game – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 24, 2022


️Attention all players, loja është gati të fillojë.

HOW TO PLAY 🚨
– Dritë e gjelbër, Drite e kuqe: Dy rregulla që duhet të keni parasysh është “Ndalo kur është e kuqe dhe Vrapo kur jeshile”
– Sfida Dalgona: Thyejeni karamele me të për të dalë me forma të ndryshme si: yll, ombrellë, rrethi,…
– tërheqje e luftës: Përdorni forcën tuaj për të fituar kundër grupit tjetër. Mbani mend vetëm 50% prej jush do të mbijetojnë në këtë lojë
– Rrotullim Mermeri: Luaj mermere në vrimën e duhur në një goditje, mos e lini rivalin ta fitojë këtë lojë
– Gur shkallare qelqi: Zgjidhni gurin e duhur të xhamit në mënyrë që fati juaj të mos përfundojë me keqardhje
– Gjithnjë e më shumë

🦑 TIPARET E LOJËS 🦑
– Muzikë e shkëlqyer dhe temë fantastike
– Lëkurë të ndryshme me shumë shpërblime që presin përpara
– Gjithashtu lojë e lehtë për t'u kontrolluar
– Qëndrim qesharak
Ndiqni udhëzimet e stafit dhe shkoni me shpejtësi drejt sallës së lojës.
Mos u eliminoni dhe bëni rrugën drejt majës për 46.5 një grup çmimesh miliardë të fituar!!