Heroi i Ragdollit – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Ragdoll Hero është loja përfundimtare e ragdoll superhero! Fluturoni nëpër ajër dhe shtypni armiqtë. Bie poshtë si një ragdoll, shmangni kurthet dhe shpëtoni civilët e pafajshëm. Përdorni aftësitë e enigmës dhe aftësitë super të nisjes për të arritur nivelet e ardhshme! Zbuloni mjedise dhe rreziqe të reja të ftohta në aventurën tuaj superhero.

TIPARET:
• Kontrolle intuitive me një prekje
• Personazhe të lezetshëm
• Grafika të bukura
• Lojë sfiduese!