Redlight i mbijetuar: Ishull i vdekur – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 31, 2021


Dëshironi të jeni njeriu më i pasur në botë? Dëshironi të zgjoheni në vila dhe të vozitni një makinë të bukur për të marrë vajzën tuaj?

4 5 6 miliardi është në pritje të pronarit të tij të merituar.

Ju dëshironi atë? Ju duhet të provoni vlerën tuaj dhe të jeni mjaft të guximshëm për të kapërcyer sfidën e ardhshme në mbijetuesin e Red Light: Ishull i vdekur. Sfida i ngjan simulatorit 3D emocionues dhe magjepsës tradicional të fëmijërisë K- lojra.

Rrahni pjesën tjetër që të keni derrkucin e artë për vete.

Ka disa sfida me të cilat duhet të përballeni përpara se të kapni ëndrrën tuaj:
– Dritë jeshile drita e kuqe
– Dalgona sfidë ose biskota
– tërheqje e luftës
– Lufta e mesnatës
– Gurët e shkallës së qelqit ose ura prej xhami
– Mermer hamendësimi

Loja e parë do të jetë një sfidë e lojës me dritë jeshile me dritë të kuqe, ku durimi dhe fshehtësia juaj do të testohen. Qëllimi juaj është të kaloni vijën e finishit pa u kapur nga një kukull gjigante. Kur thotë Greenlight ju lejohet të lëvizni, por kur thotë Redlight, të gjitha lëvizjet duhet të ndalen ose përndryshe do të eliminoheni. Mbani në mend se ka një kufi kohor, kështu që ju duhet të vraponi sa më shpejt që të mundeni nëse nuk doni të përfundoni të vdekur në fushë

Dy rregulla që duhet të keni parasysh është: Ndalo kur është e kuqe dhe Vrapo kur jeshile.

Loja e dytë, sfida Dalgonal kërkon që ju të thyeni karamele me të për të dalë me forma të ndryshme si ylli, ombrellë, rrathët,…
Loja e tretë, tërheqje e luftës, ju duhet të përdorni fuqinë mendore dhe fizike për të fituar kundër grupit tjetër. Mbani mend vetëm 50% prej jush do të mbijetojnë në këtë lojë.
Loja e katërt, ju duhet të merrni me mend numrin tek ose çift të mermerëve në duart e kundërshtarit tuaj, ai që fiton të gjithë mermerin e rivalit
Loja e pestë – gurë shkallare qelqi, do t'ju duhet të gjykoni mirë për të zgjedhur gurin e duhur të xhamit në mënyrë që fati juaj të mos përfundojë me keqardhje.

Si të luani
– Prekni për të lëvizur
– Vraponi shpejt kur është e gjelbër
– Qëndroni pa lëvizur kur është e kuqe

Karakteristikat e lojës
– Muzikë e shkëlqyer dhe temë fantastike
– Lëkurë të ndryshme me shumë shpërblime që presin përpara
– Gjithashtu loja është e lehtë për t'u kontrolluar

Mbani mend: Ata që dështojnë në sfidën do të duhet të përballen me vdekjen e shëmtuar.

SHKARKO TANI nëse je i destinuar të jesh me fat që do të jetë mbijetesa e fundit.

One thought on “Redlight i mbijetuar: Ishull i vdekur – Mashtrime&Hack

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *