Sky Rolling Ball 3D – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Ju i doni lojërat me top. Bashkohuni me argëtimin dhe provoni aftësinë tuaj për të zotëruar Sky Rolling Ball 3D!

It’sshtë një garë me ritme të shpejta përmes pengesave të panumërta të paparashikueshme dhe koha po mbaron! Rrokulliset, rrotullohet, kërcej, por mos bini dhe mos e humbni jetën! Courseshtë një kurs sfidues në një botë abstrakte, por me fizikë pa kompromis!
Ju lehtë do të mësoni se si të kontrolloni Sky Rolling Ball 3D, por a do të jeni në gjendje ta zotëroni atë? Koha është thelbësore! Only speed and focus will help you hap more arenas with new challenges ahead! Vazhdoni të përpiqeni të jeni më të mirë dhe të tejkaloni kohën tuaj! Punoni sipas mënyrës tuaj!

Mblidhni topa të rrallë dhe kapërceni të gjitha sfidat për t'u bërë fitues

Gati? Thyejeni rekordin tuaj dhe tregojuni miqve tuaj për këtë!

E veçuar:
– Lehtë, kontroll me rrëshqitje me një gisht të topit
– Koleksion i rrallë i topit
– Grafika të gjalla dhe realiste 3D

Shkarkoni tani lojën falas Sky Rolling Ball 3D për të sfiduar veten