Kampionët Snajper: 3D të shtënat – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 19, 2021


Vëreni synimin tuaj në provë në këtë lojë në linjë qitjeje.

Zotëroni aftësitë tuaja të gjuajtjes dhe pushtoni kundërshtarin tuaj duke goditur shpejt objektivat. A do të pretendoni titullin e kampionit snajper?

Veprim i aftë Snajper

Vini në shënjestër një shumëllojshmëri poligonesh qitjeje plot me objektiva dhe sfida unike 3D. Nëse ju pëlqejnë lojërat me armë, do të kënaqeni duke konkurruar 1-në-1 kundër lojtarëve të tjerë në internet.
Ju jeni në kontroll dhe asgjë nuk ka rëndësi përveç armës dhe aftësive tuaja. Rritini të dyja për të grumbulluar pikë si profesionist në gjuajtjet me snajper 3D.

Kur bëni atë goditje të përsosur, Asgjë nuk mundet të shikosh plumbin tënd të godasë bullseye në lëvizje të ngadaltë.

Ju jeni Snajperi i Elitës

Ju do të ndesheni me lojtarë të vërtetë në përplasjet kokë më kokë, me asgjë tjetër veç armës suaj të besueshme. Ju jeni një gjahtar vdekjeprurës, gjahu i të cilit është i shtangur si një dre në fenerët.
Nëse qëllimi juaj është i vërtetë dhe ju zotëroni armën tuaj, do të renditesh në liga për t'u treguar të gjithëve se je gjuajtësi më i mirë; argëtohu duke gjuajtur atë vend kryesor në tabelën e liderëve!
Për konkurrencë edhe më intensive, bashkohuni në turnetë globale për të vërtetuar se jeni gjuajtësi më i mirë.

Dhjetra armë dhe objektiva

A ju pëlqejnë armët? Atëherë kjo është loja për ju! Mblidhni dhe përmirësoni armët për mënyra të ndryshme për të goditur atë goditje të përsosur.
Personalizoni plumbin tuaj dhe objektivin tuaj për t'i treguar kundërshtarit tuaj se mund t'i kaloni ato me stil.
Çdo gjë në pushkën tuaj është e personalizueshme; nëse doni një shtrirje më të mirë, ju e keni atë! Nëse doni më shumë fuqi zjarri, ju e keni atë! Ose ndoshta më shumë plumba. Ata bëjnë gjithmonë mashtrimin.

Merrni pushkën tuaj snajper dhe jepini një goditje kësaj loje! Mund të mos përmbushë të gjitha fantazitë tuaja të gjahtarit (me fal, pa rosa!) por me siguri do ta qetësojë atë gishtin e këmbëzës që kruhet.
_________________________________________________

Vizitoni faqen tonë zyrtare në http://gmlft.co/website_EN
Shikoni blogun e ri në http://gmlft.co/central

Mos harroni të na ndiqni në rrjetet sociale:
Facebook: http://gmlft.co/SNS_FB_EN
Cicëroj: http://gmlft.co/SNS_TW_EN
Instagram: http://gmlft.co/GL_SNS_IG
YouTube: http://gmlft.co/GL_SNS_YT

Ky aplikacion ju lejon të blini artikuj virtualë brenda aplikacionit dhe mund të përmbajë reklama të palëve të treta që mund t'ju ridrejtojnë në një sajt të palëve të treta.

Kushtet e Përdorimit: http://www.gameloft.com/en/conditions-of-use
Politika e privatësisë: http://www.gameloft.com/en/privacy-notice
Marrëveshja e Licencës së Përdoruesit Fundor: http://www.gameloft.com/en/eula
Politika e kukive: https://www.gameloft.com/en/legal/game-cookie-policy

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *