Gara me borë: Mashtrimet e dimrit në Aqua Park&Hack

Nga | Nëntori 28, 2021


Është pothuajse koha e dimrit. Çfarë mund të jetë më mirë se një filxhan me çokollatë të nxehtë dhe një garë emocionuese me dëborë?
Parku ujor është ngrirë dhe ka pësuar një transformim të madh për t'u shërbyer adhuruesve të borës që kënaqen me sportet dimërore si snowboarding ose ski.

Ngrihuni dhe nxirrni palën e vjetër të këpucëve të patinazhit të ndryshkur, dëborë, dërrasë sërfi, dhe bëhuni gati në garën dimërore super-duper në edicionin dimëror të aquapark. Bëhu i ftohtë si akulli, rrëshqitje, dhe kaloni çdo kundërshtar që guxon të mendojë se mund t'ju mposhtin me shpejtësi. Gara dimërore nuk është menduar për të ngadaltë.

Ju e dini rregullin:
Rrëshqitja deri në majë është gjithçka që duhet të bëni. Përplasni lojtarët e tjerë gjatë garës dhe argëtohuni duke luajtur këtë lojë me rrëshqitje shumëngjyrëshe dhe dimërore. Bëhu i pari që kalon vijën e finishit dhe pretendon vetes kënaqësinë dhe fitoren që mund të ketë vetëm mbreti i akuaparkut.

Karakteristika e lojës:
– Muzikë e mirë
– Grafik mahnitës i borës
– Lëkura të shumta për të ofruar
– Lojë garash konkurruese

Mos e humbisni shansin tuaj për t'u bërë më i miri në sfidën e garave të dëborës. Provojini botës se jeni mbreti i sportit të skijimit.”

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *