SortPuz – Ngjyra e renditjes së ujit – Renditja e Lojërave Cheats&Hack

Nga | Shtator 27, 2021


Mundohuni të renditni bojëra uji në tubat e qelqit në mënyrë që një gotë të mbajë vetëm një lloj ngjyre. Derdhni ujë me ngjyrë nga një tub në një tub tjetër për të përfunduar nivelin.

Kjo lojë me ngjyra duket e lehtë por sfiduese gjithashtu. Nivelin më të lartë që arrini, aq më e vështirë bëhet pasi ka më shumë tuba për të rregulluar ngjyrat.

SI T PL LUAJ:
• Prekni çdo gotë për të derdhur ujë në një gotë tjetër.
• Rregulli është që ju mund të derdhni ujë vetëm nëse lidhet me të njëjtën ngjyrë dhe ka hapësirë ​​të mjaftueshme në gotë.
• Mundohuni të mos ngecni – por mos u shqetëso, gjithmonë mund ta rinisni nivelin në çdo kohë.

TIPARET:
• Kontroll me një gisht.
• Niveli i shumëfishtë unik
• FALAS & E LART P TOR T PL LUAR.
• JO dënime & afatet kohore; ju mund të shijoni Misterin e Renditjes së Ujit me ritmin tuaj!

Shijoni SortPuz – Ngjyra e renditjes së ujit – Lojë e Renditjes së Ngjyrave tani – derdhja e ujit nuk bëhet kurrë kaq emocionuese!