Sprite Fantasia – MMORPG – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 18, 2021


Vazhdimi i klasikes “Grand Fantasia Online”, një MMORPG aventure 3D plot dashuri dhe miqësi, me ngrohtësi unike dhe të lezetshme ” sprite ” kafshë shtëpiake dhe një komplot gazmor, në një botë fantazi plot me përralla. Filloni një udhëtim argëtues relaksues dhe lehtësues!

[ Eksploroni botën e fantazisë ]
Hyni në kontinentin misterioz të fantazisë Saphael, ku malet, rrafshnalta, lumenj dhe liqene janë kudo, dhe aventura nuk është më e mërzitshme. Ju do të udhëtoni si një lajmëtar Sprite dhe do t'i drejtoni Sprites për të luftuar së bashku kundër qytetërimit të huaj.

[ Sprite e lezetshme, Mbrojtja Personale ]
Sprite është një krijesë magjike unike në kontinentin Saphael, duke thirrur gjithmonë me dashuri lajmëtarin Sprite “mjeshtër”, dhe gjithmonë ndjek mjeshtrin kudo. E çuditshme, arrogante dhe optimiste, Sprite juaj do t'jua rrisë me sukses shpirtrat pa marrë parasysh çfarë!

[ Ekipi Strategjik, Kontroll ekstrem ]
Ndërtoni një ekip super Sprite Fantasia, pajisni spritet me karta të ndryshme memorie, dhe të hedhin aftësi të ndryshme për të mposhtur armikun! Mundni një shef me mijëra strategji. Karakteristika të shumta aftësish si dëmtimi i fuqishëm, rikuperimi i mbrojtjes në mesazher, duke ofruar një shumëllojshmëri përmirësimesh.

[ Ishulli i ëndrrave, Jeta e personalizuar ]
Bëhuni mjeshtër i një ishulli, ju do të vendosni për funksionimin dhe paraqitjen! Pamje e plotë 3D e ishullit. Përmes punëtorisë, ju mund të bëni lloje të ndryshme mobiljesh, duke projektuar ishullin tuaj ekskluziv, por gjithashtu mund të dërgojë Sprites për të kryer detyrat, mbledhjen ose prodhimin e pajisjeve të fuqishme dhe të modës, te gjitha te punuara me dore.

[ Veshje të ndryshme në një koleksion librash ]
Në botën e Safaelit, ka shumë histori që aventurierët do të kënaqen. Përmes sistemit të betejave, kërkimet, librat dhe ishujt e kukudhëve, të dhënat e plotësimit të koleksionit hap pas hapi do të bëjnë që personazhi të rritet vazhdimisht, dhe në të njëjtën kohë, ju mund të merrni më shumë se njëqind grupe veshjesh!

MB SUSHTETJE

Nëse hasni ndonjë problem gjatë lojës, mund të na dërgoni komente nëpërmjet Qendrës së Shërbimit të Klientit në lojë.
Email i shërbimit të klientit: info@x-legend.com.tw
Regjistrimi paraprak: https://www.x-legend.com/grandfantasia/event/register/?utm_source=lajm&utm_medium=lajm
Mosmarrëveshje: https://mosmarrëveshje.gg/y6Hjv9mE22
Facebook: https://www.facebook.com/SpriteFantasiaglobal

Gjuhët e disponueshme të tekstit: Kineze e thjeshtuar, koreane, Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Thai.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *