Sfida kallamar: Lojë mbijetese – Mashtrime&Hack

Nga | Dhjetor 6, 2021


🔴🟢 Drita e Kuqe, Drita jeshile ose do të vdesësh!

Mirë se vini në S-quid Survival Challenge – 3D Beteja – Sfidat më emocionuese në lojën e mbijetesës bazuar në K-dramë popullore. Në lojën e mbijetesës së kallamarit, ju do të bashkoheni si numër personazhi kryesor 456, duke u përpjekur të kaloni lojëra të ndryshme vdekjeje për të mbijetuar dhe për të fituar çmime të mëdha.
Kush do të dështojë dhe do të hiqet nga loja?
Kush do të mbijetojë deri në fund dhe do të marrë çmimin e madh?
Shkarkoni sfidën e mbijetesës – 3D Luftoni falas dhe bëhuni i mbijetuari i fundit!

Në sfidën e mbijetesës – Lojë mbijetese! – 3D Beteja
🔴🟢 Drita jeshile – drite e kuqe: loja hapëse më mbresëlënëse që tërheq shumë lojtarë. Prandaj, shkalla e sfidës dhe e luftimeve është jashtëzakonisht e lartë.

🧠Kërce mbi gotë: Sa i zgjuar jeni ju që identifikoni të gjitha xhamit e rreme? Kini kujdes që të mos mashtroheni.

Veçori:
🔺Mini lojëra të ndryshme: Drita e Kuqe Drita e Gjelbër, Karamele Dalgona, tërheqje e luftës, Hidhen mbi Xham
🥺Grafika të bukura me rezolucion të lartë
🔴 Ndërfaqe jashtëzakonisht tërheqëse
Muzikë e njohur dhe efekt që sjell një ndjenjë emocioni dhe frike.
🩺Mbështetje telefoni dhe tableti

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *