Lojë kallamar 3D 2022 – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 21, 2021


⭕️Vëmendje të gjithë lojtarëve, do të fillojë loja e kallamarëve.

🔺Ndiq udhëzimet e stafit dhe përparo shpejt drejt hollit të lojës.

🥺 Mos u ngjitni dhe përparoni drejt majës për të 46.5 një grup çmimesh miliardë të fituar!!

– vrapo per jeten tende!

– drite e kuqe – mbaje lart!

– duroj!

– Drite e kuqe, Dritë e gjelbër

– Huall mjalti me sheqer

– Ndaloni në dritën e kuqe

– Vazhdoni kur drita jeshile është ndezur

– Ndiqni zhvillimet e kokës së personit tuaj!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *