Lojëra me kallamar – The Game Cheats&Hack

Nga | Tetor 14, 2021


Vëmendje Lovers Game! Loja juaj e preferuar me kallamar është këtu. Të rrëzoni konkurrentët tuaj në lojën me kallamar.
Shijoni lojën e vërtetë Fun Of Squid duke ndjekur udhëzimet dhe mos u vono përndryshe jeni të vdekur.
Nëse dëshironi të merrni çmime, mos u eliminoni nga Sfida e lojës së kallamarëve.

Si të luani lojëra me kallamar – Loja.
1:- Ndiqni Red & Dritat jeshile
2:- Kur drita jeshile është ndezur..
3:- Kur drita e kuqe ndizet ndalon menjëherë
4:- Arritni pikën fituese në kohën e caktuar.
Loja Squid është loja më e mirë Runner që keni luajtur ndonjëherë.
Pra, çfarë prisni? Shkarkoni lojën Squid dhe sfidoni veten.

Këshillë!
Përqendrohuni në muzikën e lojës………