Lojëra me kallamar : Kontrabandist Loja Cheats&Hack

Nga | Tetor 17, 2021


Squid Games është gati për të xhiruar sipas dritës së kuqe të gjelbër të qitjes. A jeni Dashamirët e Lojërave të Kallamarit? Loja juaj e preferuar me kallamar është këtu. Të rrëzoni konkurrentët tuaj në lojën me kallamar. Shijoni lojën e vërtetë Fun Of Squid duke ndjekur udhëzimet dhe mos u vono përndryshe jeni të vdekur. Nëse dëshironi të merrni çmime, mos u eliminoni nga Sfida e lojës së kallamarëve.

Si të luani lojëra me kallamar : Loja Vrapues.
>> Ndiqni Red & Dritat jeshile
>> Kur drita jeshile është ndezur..
>> Kur drita e kuqe ndizet ndalon menjëherë
>> Arritni pikën fituese në kohën e caktuar.

Loja Squid është loja më e mirë Runner që keni luajtur ndonjëherë. Pra, çfarë prisni? Shkarkoni lojën Squid dhe sfidoni veten.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *