Lojë Stick Challenge – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 16, 2021


Bashkohuni me lojën interesante të mbijetesës! Sa larg do të shkoni për një shans të dytë për jetë ose për të vdekur?

Vraponi dhe ndaloni në kohë, nëse lëvizni gjatë vijës së kuqe, Loja e Mbijetesës do t'ju gjuajë

Shtypni dhe mbani lëvizjen e ekranit ose klikoni lëvizjen e ekranit, operacioni është i thjeshtë, ju duhet të eksploroni!

TIPARI
– Shumë mënyra të luajtjes
– Shumë lëkurë për dekorim

Shijoni sfidën Stick: Lojë Survival Vraponi dhe argëtohuni!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *