Arratisje Stickman: Historia e zgjedhjes – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 27, 2021


Lupin, një oficer i shkëlqyer i inteligjencës në MI6, kuptoi aksidentalisht vajzën e rrëmbyer nga të panjohur. Pas shpëtimit të vajzës, ai pak e di se armiku i tij ka një plan hakmarrjeje për të. Misionet e pamundura, drithërimat, situatat e trazuara, të gjithë janë të mbushur në Shpëtuar nga terroristët: Aventurë Stickman, gati për të zgjidhur!

Në rolin e Lupin, do të duhet të marrësh vendime për të shpëtuar kryeministrin; arratisje nga organizata famëkeqe kriminale, Kafka e kuqe; fshini të gjithë terroristët dhe shpëtoni botën. Në dukje është e thjeshtë të zgjedhësh një përgjigje, por ta marrësh gabim dhe loja ka mbaruar për ty!

Skenarët e ndërlikuar. Sfida dhe enigma të ndryshme me nyje që presin përpara, kështu që përgatituni për të bërë zgjedhje të mençura!
ELEMENTET SUPRRISE. Kjo lojë është plot surpriza. Nëse përgjigja duket shumë e qartë, mendohu perseri! Mos u mashtroni sepse mund të mos jetë ashtu siç duket.
GRAFIKË TË MREKULLUESHME. Grafika 2D tërheqëse garanton një përvojë të këndshme lojërash.
LOJËRI ADDICTING. Ne sigurohemi që nuk mund të ngopeni me këto lojëra truri. Pasi të filloni, ju gjithmonë do të ktheheni për më shumë.

Pavarësisht nëse jeni adhurues i enigmave, lojëra me fjalë, lojëra trivia, ngacmues truri, ose thjesht këtu për të kaluar një kohë të mirë, ju kemi mbuluar. Ndihmoni Lupin të zgjidhë të gjitha problemet dhe të përfundojë misionin e tij.

Shkarkoni dhe shijoni tani!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *