Mjeshtër i tregtimit super zhul 3d – fëlliqur slimy Cheats&Hack

Nga | Shtator 27, 2021
Bashkohuni në tregtinë e fidget slime – loja më e popullarizuar e tregtimit të Slime dhe ngacmimet e lezetshme kundër stresit në telefonin tuaj.

Lojërat e njohura me imitues monoton të njomë nuk janë më argëtues? Sigurohuni që kjo lojë nuk do t'ju zhgënjejë. Tregtim argëtues, lodra unike fidget me efekt ASMR.

Vendoseni llumin tuaj kundër stresit në tryezë dhe shikoni se çfarë ofron kundërshtari juaj në tregti. Pajtohuni nëse marrëveshja duket e drejtë, ose kërkoni të shtoni squishies. Merrni koleksionin tuaj super të hollësirave të skuqura!

Merrni me mend veprimet e kundërshtarit tuaj në mënyrë që të mos mashtroheni. Gjeni strategjinë më të mirë tregtare dhe filloni të përfitoni sa më shumë nga tregtitë tuaja.

Shkëmbeni llumin tuaj të bezdisshëm me një njollë të re ylberi, llum i rrallë kundër stresit, skuqje e pazakontë, dridhje me shkëlqim ose zhul qesharake. Këtu do të gjeni lodra për çdo shije! Zotëroni artin e tregtimit dhe merrni koleksionin më të madh të lodrave kundër stresit me mjeshtrin e tregtimit Super slime në telefonin tuaj.

Mendoni se tregtia me zhul dhe fidget është e lehtë për ju? Provoni aftësitë tuaja në lojën më të lezetshme tregtare.

Pse Super slime trading master është loja më e mirë e tregtimit të fidget:
Mekanikë të thjeshtë dhe argëtues. Ju keni vetëm tre mundësi: pranoje, refuzoj, dhe kërkojnë më shumë lodra. Ndarja e fidgeteve nuk ka qenë kurrë më e lehtë!
Një argëtim, gameplay tregtare të bazuara në aftësi. Shtoni fitim në koleksionin tuaj, shumëfishoni shumëllojshmërinë e lodrave tuaja ASMR kundër stresit.
Lodra ngjitëse. Një larmi zhul, lodra të skuqura – ne kemi gjithçka që ju dëshironi.
Zgjidhni llumin ose kungullin tuaj të preferuar dhe shtojeni atë në këmbim. Ju patjetër mund të relaksoheni me këto lodra kundër stresit.

A i keni provuar të gjitha lojërat interesante të tregtimit të lodrave akoma? Tregtia e varur nga droga në mjeshtrin e tregtimit Super slime thjesht nuk do t'ju lejojë të mërziteni. Ejani në lojë dhe zhyteni në shkëmbimin e llumit dhe lodrave të tjera me kokën tuaj.