Arkivat e etiketave: Bird

Bubble Shooter – Shpëtim Bird Cheats&Hack

🐦 🐦 Bubble Shooter-Rescue Bird është një lojë puzzle për eliminimin e flluskave që nuk duhet ta humbisni. ☄️Gjuaj flluska për të marrë lumturi të pakufizuar kurdoherë & kudo. 🌈 Paketoni dhe shkoni! Ekziston një dhe e vetmja jetë e lumtur. Bëni një udhëtim me gjuajtës me flluska me Blu në Bubble Shooter – Shpëtim Zog! 🌳 Eksploroni xhunglat… Lexo më shumë »

Angry Birds Dream BlastBird Bubble Puzzle Cheats&Hack

ENTER A DREAMY BUBBLE BLASTING ADVENTURE WITH THE ADORABLE YOUNG ANGRY BIRDS! Pop Dream Bubbles and unleash the powerful blasts of your favorite Angry Birds characters. Discover awesome locations, solve endless puzzles, and enjoy exciting events in this bubble blasting adventure. 🎉 Angry Birds Dream Blast features epic stuff like– Cute characters and toony animations… Lexo më shumë »

Stacky Bird: Hyper Casual Flying Birdie Dash Game Cheats&Hack

Stack eggs, fly through obstacles and watch out for monsters and spikes! Stacky Bird is the fun, free addicting game you’ve been waiting for, with hours of flappy fun! This bird is on a mission to fly to new lands. Play obstacle games, build up a long chain of eggs and flap through the level… Lexo më shumë »