Arkivat e etiketave: Challenge

Sfida kallamar: Lojë mbijetese – Mashtrime&Hack

🔴🟢 Drita e Kuqe, Drita jeshile ose do të vdesësh! Mirë se vini në S-quid Survival Challenge – 3D Beteja – Sfidat më emocionuese në lojën e mbijetesës bazuar në K-dramë popullore. Në lojën e mbijetesës së kallamarit, ju do të bashkoheni si numër personazhi kryesor 456, duke u përpjekur të kaloni lojëra të ndryshme vdekjeje për të mbijetuar dhe për të fituar çmime të mëdha. OBSH… Lexo më shumë »

Sfida e mbijetesës së K-Sniper – Mashtrime&Hack

Synoni lojtarët e dështuar përmes fushës suaj të snajperit dhe bëni goditjen tuaj më të mirë!Bashkohuni me Sniper Challenge për të provuar metalin tuaj dhe për t'u bërë gjuajtja më e mirë në botë. A u mërzitët me rolin e lojtarit që lufton për të mbijetuar? Jeni të lodhur kur përballeni me vdekjen dhe dëshironi të përpiqeni të shkëmbeni pozicionin me ekzekutuesin.… Lexo më shumë »

456 Sfida Snajper – Mashtrime&Hack

Synimi, gjuaj, dhe përsërisni. Hiqni të gjithë lojtarët e dështuar siç janë urdhëruar 456 Sfida Snajper! Në vend që të jetë një nga 456 lojtarët në lojën e mbijetesës, tani ju ndryshoni rolin dhe bëheni ekzekutues. Përqendrimi absolut, refleks i shpejtë, dhe nevojiten aftësi të mprehta të qitjes për të përmbushur misionin tuaj. TIPARET:– Vende dhe skenarë të shumtë sfidues–... Lexo më shumë »

Lojë mbijetese: Sfida kallamar – Mashtrime&Hack

Bëhuni gati për të sfiduar këto lojëra:– Drita e kuqe Drita jeshile– Gdhendje karamele– tërheqje e luftës– Ura prej xhami– Shesh lojërash prej mermeri– Ddakji rrokullisje letre Ju keni pasur një borxh të madh dhe jeni hedhur në një shesh lojrash mbijetese vetëm për të fituar shumë para. Luaj nëpër shumë sfida të ndryshme dhe lojëra përballë vdekjes në llojin e kallamarëve për të… Lexo më shumë »

Sfida e kupës së karamele – Mashtrime&Hack

Ndjek qindra individë me para të gatshme, të cilët janë rekrutuar për një turne të stilit të Lojërave të Urisë. Ndërsa turneu duket i pafajshëm në fillim, me fëmijë të njohur’ lojërat në qendër të shumë sfidave, ato shpejt provohen të jenë vdekjeprurëse. Kushdo që fiton lojërat vdekjeprurëse do të shënojë një 4-5-6 milion çmim në para, por së pari ata duhet të mbijetojnë. Ata mund… Lexo më shumë »

Lojëra me oktapod: K Sfida 456 Mashtrime&Hack

Lojëra me oktapod – K Sfida 456 Të gjithë kemi lojëra fëmijërie të cilat i kemi luajtur në të kaluarën. Të kujtohet: Drita e kuqe Drita jeshile, Ndarja e karamele, Tërhiqe litarin, Lart dhe poshte … Tani, të gjitha lojërat janë sjellë në celular. Në këtë lojë, ju do të bashkoheni në një lojë të madhe të mbijetesës Octopus Game – K… Lexo më shumë »

Sfida kallamar: Lojë mbijetese – Mashtrime&Hack

Sfida e Dritës së Gjelbër – Doll Game Survival është simulatori tradicional 3D emocionues dhe tërheqës K- lojëra që bazohen në lojërat e famshme koreane të fëmijërisë, kjo lojë premton t'ju sjellë përvojën më realiste të personazhit kryesor – Lojtar 456. Mundi konkurrentët e tjerë dhe ji i vetmi që fiton 45.6$ miliarda… Lexo më shumë »

Kallamar Loja Sfida 3D – Mashtrime&Hack

Deri në 456 lojtarët Mirë se vini në lojë Squid. Mirë se vini në një lojë të ndershme të dritave të kuqe, dritat jeshile. Kushdo që fiton këtë lojë do të fitojë shumë çmime në para. Së shpejti do të kuptoni se të luash Sfida Squid është e vetmja mundësi për të mbijetuar dhe për të fituar para, Shtypni dhe mbani lëvizjen e ekranit ose klikoni… Lexo më shumë »

Lojë Stick Challenge – Mashtrime&Hack

Bashkohuni me lojën interesante të mbijetesës! Sa larg do të shkoni për një shans të dytë për jetë ose për të vdekur? Vraponi dhe ndaloni në kohë, nëse lëvizni gjatë vijës së kuqe, Loja e Mbijetesës do t'ju ndjekë Shtypni dhe mbani lëvizjen e ekranit ose klikoni lëvizjen e ekranit, operacioni është i thjeshtë, ju duhet të eksploroni!... Lexo më shumë »