Arkivat e etiketave: CheatsHack

Tulla Breaker Quest – Mashtrime&Hack

Si të luani– Topi fluturon kudo ku keni prekur.– Pastroni fazat duke hequr tullat në tabelë.– Thyeni tullat dhe mos i lini kurrë të godasin fundin.– Gjeni pozicionet dhe këndet më të mira për të goditur çdo tullë. Veçori– Lirë për të luajtur– Tonelata të fazave– Lloje të ndryshme topash– Lehtë për të luajtur, Sistemi më i thjeshtë i lojës,... Lexo më shumë »

Phantom Blade: Executioners – Mashtrime&Hack

Phantom Blade: Executioners is a fast-paced action game set in the Phantom World, an original world conceptualized by S-GAME.It features a rich storyline of kungfu adventures, where you dive into a conspiracy that threatens to topple the world, cut down kungfu masters who have succumbed to insanity, and find out the mastermind following a series… Lexo më shumë »

Lightning Princess: RPG e papunë – Mashtrime&Hack

Lightning Princess GRAND OPEN! Claim up to Rubies x66,500 and SS tier 1★ boots x1 by participating in the 7-Day Challenge Event! ⚡The Raging Lightning Princess charges for the throne!⚡ ▪ The electrifying action RPG of the raging Lightning Princess!▪ Smash the Seal Stone! Crush the boss! Overpower and destroy!▪ Breeze past stages relentlessly using… Lexo më shumë »

Chrono Travelers – Mashtrime&Hack

Start playing Chrono Travelers today! Step into a near-futuristic open world, where the convergence of ancient celestial spirits and cutting-edge technology paints a realm of wonder and enigma. Venture forth with your companions to explore this vast realm, challenge bosses powered by futuristic tech and the essence of the stars, and uncover the hidden mysteries.… Lexo më shumë »

Watermelon Game : Bashkoni lojërat e misterit&Hack

???? Giant Watermelon in Watermelon Game! ???? Mobile ‘ Watermelon Gameis launching!Don’t you love big sweet healty fruits? Watermelon Game : Fruit Puzzle is a simple merge fruit game!Tap the screen to drop the fruit and merge the same ones to keep making it bigger and finally match watermelon.Challenge yourself with all other… Lexo më shumë »